Om Laddningsbox.se

Som en del utav en mer hållbar framtid väljer fler svenskar att investera i en elbil eller laddhybrid. För att kunna ladda sin eldrivna bil hemma behöver man installera en laddbox, vilket är en hårdvara anpassat för just elbilsladdning. Med en laddbox blir laddningen både snabbare och säkrare.

I dagsläget finns det hundratals installationsföretag och en handfull olika elbilsladdare på marknaden, vilket kan göra det svårt för konsumenter att veta vilken laddbox som är bäst för deras bil och fastighet.

Laddningsbox.se är en informationsportal som tillhandahåller information, jämförelser och guider inom allt som rör elbilsladdning.

Skribent sökes

Just nu sökes en person med kompetens och/eller intresse inom allt som rör förnybar energi och elinstallationer. Tjänsten går ut på att skapa informativa och lättlästa guider inom allt som rör elbilsladdning för både hemsidan, sociala medier och andra kanaler.

Se denna sida som referens: ​​https://www.laddningsbox.se/laddbox/

Om tjänsten

Du som ansöker om tjänsten bör ha ett intresse för förnybar energi och det är meriterande om du har spetskompetens inom området. Arbetet kommer ske på distans och är på deltid. Ersättning efter överenskommelse.

Om företaget bakom tjänsten & ansökan

Tjänsten bedrivs utav HyperPalace AB som har sitt huvudkontor i Stockholm.
Ansök om tjänsten genom att skicka in ett personligt brev & CV till: hej@laddningsbox.se