Välkomna på AFCEAHack ’17!

AFCEAHack ’17 är ett Vinnova-finansierat Capture The Flag (CTF) hacking event som sker 9-11e okt (www.afceahack.com). Tävlingen går ut på att studenter hackar sig in i ett simulerat nätverk och samlar diverse nycklar (flaggor). Den som samlar flest flaggor under kortast tid vinner! Eventet sker i samarbete med AFCEA TechNet, en av Europas ledande försvar och cybersäkerhetskonferenser som just i år sker i Stockholm på Scandic Infra City. Studenterna får möjlighet att träffa några av de mest inflytelserika ledarna inom säkerhetsföretag och CIOs från Svenska och utomländska myndigheter såsom SÄPO, Försvarsmakten och US Department of Defense. Exklusivt för studenter har vi öppnat kostnadsfri registrering för AFCEAHack ’17 vilket inkluderar:

–        Fri entré till AFCEA TechNet (värde 800 EUR)

–        Tävla i CTF:en om vinstpengar för upp till 5,000 EUR

–        Coaching från ledande experter och mentorer

–        Dronerace (vinnaren behåller dronen)!

–        Nätverka med ledande beslutsfattare inom försvar och cybersäkerhet i Sverige.

Under AFCEA TechNet kommer bl.a. Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist, Befälhavare för Försvarsmakten Michael Bydén samt CIO:er för Svenska, Danska försvaret att medverka! För mer info se www.acfcea.org/event/?q=TNE17.

För att tävla i AFCEAHack registrerar ni er på hemsidan www.afceahack.com. Teamen får bestå av upp till tre deltagare, som registreras på plats under eftermiddagen mån 9e okt.

Om ni har begränsade möjligheter att medverka alla dagar, så finns det möjlighet att registrera sig under andra dagen, 10e okt.

Mvh,

Gianfranco

gabassig@gmail.com

Ansvarig AFCEAHack ’17