Enkät

Det här är Färgglada Fadderiets helt egna typ-någonting-som-liknar-en-mina-vänner-bok! Det hela går ut på att du svarar på en massa snabba enkla frågor om dig själv, så att vi kan avgöra vilken nØllegrupp som passar dig bäst. På det sättet tror vi att du kommer att uppskatta mottagningen ännu mer. Det finns gott om utrymme att meddela oss saker som du tror att vi behöver veta, men även saker som vi uppenbarligen inte behöver veta men som är genuint roliga/fyndiga/färgglada/kreativa. Det som mest skiljer detta från en riktig mina-vänner-bok, är att det bara är vi Mottagningsansvariga som kommer att se enkäten. Den är alltså helt konfidentiell.

Enkäten är indelad i två delar, en med nödvändig information där vi vill att ni talar sanning och kanske tänker efter lite, och sedan en jätterolig del så att vi kan veta vad du är för filur innan du kommit till KTH!

Vi hoppas att du kommer att trivas med din nØllegrupp och ha superduperkul under mottagningen. Vi ses den 13:e augusti!

Hälsningar
Färglada Fadderiet


Del 1

1. Personinfo

Förnamn
Efternamn
Jag kallas
Jag är år ...
... men känner mig som år
Min adress i höst
Telefon
Telefon till närmast anhörig
... som heter
... och är min
E-post
Allergier och andra matvanor
Annat som är bra för oss att veta
Vad har du hört för rykten om mottagning och vad väntar du dig av mottagningen?
Kryssa i allt som stämmer in på dig!√2. Var är du uppväxt?

Φ. Var, när och vad läste du på gymnasiet?

2. Vad har du gjort sen dess?e. Vad var roligast under din gymnasietid/vad-du-nu-har-gjort-de-senaste-åren?

3. Beskriv dig själv med exakt 23 ord


x, sådant att 3 < x < π. Dina fritidsintressen?

På min fritid brukar jag och . Dessutom har jag ägnat alldeles för mycket tid åt och tyvärr inte hunnit så mycket som jag hade velat.

Grattis! Nu är det nästan bara flervalsfrågor kvar! Här får du gärna släppa lös din fantasi och kreativitet, men tänk på att desto mer du svarar som dig själv, desto bättre kan vi placera dig i en nØllegrupp som passar dig!

Del 2

{{ $index == questions.length - 2 ? 42 : indexes[$index] || (indexes[indexes.length - 1] + $index + 1 - indexes.length) }}. {{ question.q }}

∞. Slutfasen