Fadderiet

 

 

Hej nØllan! Det är vi som är det Färgglada fadderiet och det är vi som kommer att ta hand om er under mottagningen, era första 2 veckor på Teknisk Fysik. Vi är 4 fadderister och en enhörning som kommer att göra allt vi bara kan för att ni ska få en fantastisk start på studentlivet! Här kommer en liten presentation av oss så att ni få veta vilka vi är.

 

Färgglada Arthur

Om Färgglada Arthur skulle vara en färg så skulle han vilja vara röd, precis som planeten han en dag ska flytta till. Han gillar allt som kommer från Mars, speciellt favoritdjuret marsian och pi-dagen. Från början kommer dock Arthur från Skåne, men förstår trots det svenska rätt bra efter ett år på fysik. Han gillar åsikter, både att ha dem och diskutera dem, men du får vara beredd på att han är rätt envis. Du behöver dock inte vara rädd, Arthur är alltid snäll och vill du att du att han ska vara extra snäll så kan du ge honom en Ramlösa™. Just nu samlar han på päronsplittsglasspinnar och han verkar ha något i kikaren, men ingen vet riktigt vad det kan vara…

Färgglada Christoffer

Den yngste myran i gruppen är Färgglada Christoffer, 19, som med en positiv inställning och nästan bokstavligt öppet hjärta välkomnar han alla med ett glatt leende! I någon mening kommer han ifrån Uppsala men har sin hemvist i Täby kommun, vilket han glatt tar upp med både personer som vill och inte vill lyssna. När det kommer till mat är Christoffer en riktig finsmakare då han spenderat stor tid att arbeta med just matlagning. Behöver ni tips på hur man tillagar en god lax och potatis-rätt, vilken den bästa ställningen är inom fäktning eller vill veta mer om hans mystiska förflutna är det Christoffer ni ska vända er till. Som god godtrogen fysiker är Christoffers favoritfärg orange!

Färgglada Hugo

Vill du ha en kram? Då står Färgglada Hugo alltid redo med armarna brett utslagna. Ett stort hjärta bär han alltid med sig. Av det brukar han dela med sig, men då oftast lite lätt skummat på toppen av koppen. Hugo försöker alltid ta sig till nya höjder, det är därför det är så bra att han håller på och klättrar på nästan all sin lediga tid! Dessutom är han är alltid tillmötesgående, men en sak han inte vika sig på och det är att man ALDRIG får vara elak. Men kan det vara så att inte ens Hugo kan hålla den regeln när han stöter på någon som sär skriver? Att Hugo är snäll det råder inga tvivel om. Det är därför Färgglada Hugo är Fadderiets stora rosa gossedjur!

Färgglada Leo

Till skillnad från sitt favoritdjur och dessutom namne Panthera Leo lever Färgglada Leo inte i flock, snarare motsatsen, men om han fick bestämma själv skulle han åka tillbaka till den tiden då även vi gjorde det. Leo hänger upp en stor del av sin identitet på just lejon och även hans favoritfärg är baserad på det gula djuret. Tyvärr finns det inte några lejon på Leos favoritplats Täby som därtill är hans hemvist. Inte ens i favoritprogrammet “På Spåret” har Täby fått vara med så om ni också undrar varför Täby är Färgglada Leos favoritplats får ni gärna fråga honom.