KMR-sittning med fkm*

Vi går mot nya tider. Snön smälter och dagarna blir längre. Är det kanske vår? Ja, det må vara så, men det är inte säsongsskiftet som fyller oss med förväntan. Ack, nej. Länge har vi planerat, konspirerat, fermenterat, och väntan har börjat lida mot sitt slut. Det är ÄNTLIGEN dags för NUBBEDRAGET 2019! Vi har putsat våra finaste glas, rekryterat de skarpaste mästeristerna, och skördat alla sveriges potatisar för ni ska få uppleva detta unika spektakel.

Nubbedraget kommer i år hållas den 30 mars och är en årlig tradition för Fysiksektionens klubbmästeri (fkm*). Det kommer under en enda hektisk timme serveras hela 17 nubbar med sång och brak! Nubbedraget är en KMR-sittning vilket innebär att bara medlemmar i KMR-anslutna klubbmästerier eller speciellt inbjudna gäster kan anmäla sig för gå på sittningen.

Genom att fylla i anmälningsformuläret nedan hamnar du på vår intresselista eftersom det inte finns en platsgaranti. Sista anmälningsdagen är DEN 17 MARS. Vi kommer därefter att skicka ut ett bekräftelsemejl och betalningsinformation till de som fått plats. OBS betalningsskyldighet råder om du får plats och en avanmälan ej har mottagits innan 18 MARS!

Om du inte betalat till den 25:e mars kommer du att förlora din plats och ersättare kommer att fylla sådana platser. Ersättare får bekräftelsemejl och betalningsinformation den 26:e mars.

Information om sittningen:
Plats: Konsulatet, Brinellvägen 89
Tid: 19:00, insläpp från 18:30
Ingen medhavd alkohol får föras in i lokalen.
Efterkör: Självklart!

Pris:
Alkfri sittning + alkfri nubbe: 150 kr
Alk sittning + alk nubbe (1 cl styck): 280 kr
Alk sittning + DUBBLA mängden alk nubbe (2 cl styck): 400 kr

Anmälan för sittande görs här:
https://docs.google.com/forms/d/1uNQprwUy0PpQ3J1rR9lRIqPLBjzg8fi6fg83SQG-7rQ/edit?usp=drive_web

Är du fysiker och vill jobba? Anmälan här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIhfjKYCX0YAncHu4zlE35bw-_1wRvjnc-gADTnkiafql6QA/viewform?usp=sf_link