Välkommen till en utomjordisk kväll med fkm*!

Men elefanter kan ju inte flyga? Såklart de kan, allt som behövs är en tillräckligt stor rymdraket! Följ med på en resa i Perserverances spår till den röda planeten!

NÄR, HUR?

Lördagen den 20:e mars klockan 19:30, på Zoom! Länk kommer när du anmält dig!

ANMÄLAN

Du anmäler dig genom denna sida!

BAKGRUND: Rymdskepp

I rymden finns inga bokhyllor eller köksskåp! Samtliga deltagare har i uppgift att piffa upp sin videobakgrund!
Här har du två alternativ: antingen dekorerar du platsen du sitter på, eller så fixar du en spacead virtual background på Zoom som blir ditt rymdskepp i stället!

Tänk brett! Vill du vara på ett Star Wars-skepp? I en kartonglåda? Ska ditt rymdskepp vara en hel McDonald’s-restaurang?

Varje rum kommer sedan att tillsammans välja en persons bakgrund som representerar det rymdskepp de reser i.

EXPEDITION: Mars

I rymdskeppet ni valt kommer ditt rum stå inför utmaningar tillsammans (obs: inga quiz!) där ni kommer på olika lösningar, i slutet av kvällen röstar alla deltagare individuellt på vilka som gjort bäst ifrån sig och alla i det vinnande rummet tar hem ett fint pris!

MAT OCH DRYCK

Hemleverans av efterrätt(!!)

Tycker du att Foodora är alldeles för dyrt? Kolla hit! fkm* erbjuder för det försumbara priset 30kr att leverera en sexmästar-certifierad efterrätt.

Vi levererar under dagen på lördagen (någon gång mellan kl.10-15) till dig som bor i Stockholms kommun, Solna eller Sundbyberg. Vi kommer också att ha två utlämningsställen där vi står kl.15-16: i Mörby Centrum och vid Älvsjö station för dig som bor någon annanstans! Se anmälningssidan för mer info!

Meny

Övrig rekommenderad meny och dryck kommer att finnas på anmälningssidan inom kort!

GYCKEL

Vill du gyckla under kvällen? Det går bra att skriva in under ”gyckel” på anmälningssidan, det kommer även att gå bra att anmäla gyckel till toastmasters under kvällens gång!

LÄNKAR

HUVUDSIDA (anmälningar, info och mer Åsa!)