Tid och platsTorsdag 9 maj 2019 kl. 12:00–13:00 i B1

Välkomna på lunchföreläsning med Tomas Ekholm, som varit föreläsare i Analys i en variabel för F-16, F-17 och F-18. Tyvärr kommer höstens studenter inte kunna ha Tomas, så det är verkligen dags att bjuda in honom till en (för den här gången) sista föreläsning. 2017 utsågs Tomas till årets lärare med en motivering som är lätt att hålla med om:

“Tomas Ekholm är föreläsare i Envariabelanalys som är en av de första kurser som studenterna läser på programmet. Han har lyckats skapa en välkomnande stämning i föreläsningssalen och en entusiasm för matematik. Under sina föreläsningar lärde han inte bara ut matematik, utan också ett förhållningssätt till studier som hjälpt de nyantagna studenterna.”

Hittills har föreläsningarna för Fysik handlat om matematik, men det har inte varit svårt att inse att han har mycket att säga om programmering också. Det är därför Studienämnden med glädje bjuder in er alla till en lunchföreläsning med programmering och livsråd av slaget som Tomas är expert på. Varmt välkomna!

Missa inte att anmäla dig senast 7:e maj, så bjuder vi på lunch!