Gå med i Fysiksektionens Kommunikationsnämnd!

Forma sektionens kommunikation
Fysiksektionens Kommunikationsnämnd, även kallad Fcom, arbetar med att stödja sektionen inom allt som är kommunikationsrelaterat. Som medlem i Fcom finns det därför en otrolig variation bland sakerna du kan göra, från foto och design till skrivande och programmering.

Dessutom är du alltid välkommen att delta på nämndens möten, och att vara med i någon av nämndens undergrupper; Force-redaktionen och Webgruppen.

Stora möjligheter – ingen press
Har du varit intresserad av att engagera dig i Fysiksektionen, men känt att tiden inte riktigt räcker till? Då erbjuder Fcom ett ypperligt tillfälle att prova på att vara sektionsaktiv utan att binda sig vid något ansvar. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå med, så länge du är intresserad av att lära dig!

Intresseanmäl dig idag!
Anmäl ditt intresse på http://bit.ly/Fcom2018. Anmälan är absolut inte bindande, och du bestämmer själv precis hur mycket eller hur lite du vill vara med. Tveka inte att kontakta nämndens ordförande Einar Lennelöv på kommordf@f.kth.se vid frågor. Ett uppstartsmöte kommer att hållas 12:15 29/03 där alla som är intresserade av Fcom är varmt välkomna. Självklart bjuder vi på fika!