Läs Integrationsπriodens broschyr annØ 2022 på den här länken!

Hej nØllan, OPENister, äldre F-teknologer och andra!

Vi hälsar dig som läser detta varmt välkommen till Integrationsπrioden 2022, även känd som ipi eller ∫π. ∫π är två fullspäckade veckor av evenemang på Fysiksektionen där varje nämnd håller ett (eller flera) evenemang just för att ni ska lära känna nämnden och få möjligheten att gå med i denna!

På denna länk kan du gå med i den nämnd eller de nämnder som du vill bli del av https://forms.gle/Jx66quvUNzGBf1fe6.

En nämnd är en grupp inom Fysiksektionen som håller på med en särskild del av sektionens verksamhet. Några exempel är jämlikhetsnämnden JämN eller klubbmästeriet fkm*, som sysslar med jämlikhetsfrågor respektive pub- och festverksamhet!

Oavsett om du är nØllan, OPENist, äldre F-teknolog eller övrig som vill ansluta sig till sektionen så är du varmt varmt välkommen på varje evenemang under ∫π! Se schemat nedanför för att få ett hum om vad det finns för evenemang under perioden!

Schema över Integrationsπrioden 2022! De flesta evenemangen startar kl. 17.23, vardagar i Konsulatet.

Så vad händer under Integrationsπrioden?

Massvis! Här ovanför ser du ett grafiskt schema över periodens alla evenemang och här nedanför finns detaljerade beskrivningar över alla evenemangen.

Anmälan? Det är fritt fram att komma på det du vill gå på! Man kan också dyka upp sent om det passar bättre, t.ex. kl. 19.00! Vissa har en matanmälan som kan vara bra att fylla i om du vill ha mat den kvällen, men oavsett om du har fyllt i den anmälan eller inte så får du dyka upp precis när du vill till evenemangen! (Det enda evenemanget som faktiskt kräver anmälan är Avslutningsfesten!)

Detaljschema

Konsulatet är Fysiksektionens sektionslokal och befinner sig på Brinellvägen 89, borta vid M! Du hittar hit på Google Maps eller genom att fråga en vän.

Fredag 2 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Aktivitetsnämnden FAN, Rekrytariatet
| Brännbollsmatch: nØllan vs F-teknologer!
Sätt igång integrationsπrioden på bästa sätt och umgås med alla de nØllan och faddrar ni lärde känna under mottagningen under denna traditionella* brännbollsmatch: nØllan vs F-teknologer!
Under evenemanget kommer det att serveras billig och bra mat. Vi möts kl. 17.23 vid Konsulatet för att gemensamt promenera bort till Frescatifälten, det vill säga de fälten som ligger bredvid Circle K vid Stockholms universitet! Ansluter man senare kan man navigera sig mha. Google Maps via den här länken.

Vecka 1: 5–9 september

Måndag 5 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Lokalnämnden FRum, Aktivitetsnämnden FAN
| Spelkväll i Konsulatet!
Kom på denna mysiga kväll i Konsulatet och spela brädspel, andra spel eller bara mys när du lär känna sektionens lokalnämnd FRum och sektionens aktivitetsnämnd FAN! FRum är den nämnd som tar hand om Konsulatet och bara myser med varandra; medan FAN är den nämnd som får grejer att hända! Vilken duo, för ikväll ska mys hända!

Det går bra att bara dyka upp men om man vill ha mat kan man anmäla sig här: https://forms.gle/cQEqyhWbRvXWpVGj6.

Tisdag 6 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Näringslivsnämnden FN
| Start-up pub!
Under årets andra tisdagspub kommer näringslivsnämnden FN visa hur företagande går till från grunden! Under kvällen kommer ni tillsammans med andra karriärister* och/eller vanligt folk att få utveckla en företagsidé och pitcha denna, om ni vill! Ni kan också ta kvällen för att bara njuta av puben och lära känna näringslivsnämndens olika delgrupper, till exempel arbetsmarknadsmässan Fusion, kapitalförvaltningsverksamheten F.Cap, eller kärnverksamheten FN!

Onsdag 7 september är en ledig dag! Tror vi.

Torsdag 8 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Designgruppen FArt och tidningen The Force
(Undergrupper till kommunikationsnämnden Fcom)
| Uppstart och gasen i botten med FArt och The Force!
Vill du hjälpa till med sektionstidningen eller design? Är du bra på att rita? Dålig på att rita? Något mitt emellan? Tycker du märken är coola och vill designa ditt eget? Eller tycker du kanske att nØlleforce var fett och vill skriva något i en kommande upplaga av The Force? ELLER tycker du om att rita och vill hjälpa till att få framtida The Force riktigt stiliga?
Oavsett vad du brinner för så borde du komma på uppstart med tidningen The Force och designgruppen FArt! Ikväll är det gasen i botten med FArt och The Force!
Det går bra att bara dyka upp men om man vill ha mat kan man anmäla sig här: https://forms.gle/pY5DKNdkEHGp5APQ9.

Fredag 9 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Spexet Fysikalen
| Releasepub för Fysikalen 2023!
Ikväll är en spexigare kväll än de flesta, för på denna pub kommer temat och synopsis för Fysikalen 2023 att avslöjas! Kom och häng med gamla spexare och upplev septembers spexigaste afton med gott sällskap, trevlig stämning och en riktigt spännande reveal kl. 19.00!

Lördag 10 september sker ingenting inom ∫π, men mottagningen har sin nØllegasque denna dagen. Anmäla dig till denna kan du göra här.

Söndag 11 september sker ingenting inom ∫π, ty det är valdag och riksdagsval! Gå och gör din röst hörd genom att rösta den här dagen!

Vecka 2: 12–17 september

Måndag 12 september från kl. 17.23 till kl. 19.00 i Konsulatet
Kommunikationsnämnden Fcom
| Försäljning av profilkläder, märken m.m.
Ikväll kommer Fcom att sälja en massa profilkläder, samt sälja många av de övriga profilsaker som sektionen tillhandahåller, inklusive manschettknappar, frackband och märken! Det är lite oklart vad det är för profilkläder som ska säljas, dock…

Tisdag 13 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Klubbmästeriet fkm*
| Den första nØllepuben! anordnad av D.S.V.G. 18.0, GeØgraphica och TØmtar & TrØll!
Terminens tredje tisdagspub är också ert tillfälle att lära känna klubbmästeriet fkm* och bevittna vad DSVG, GeØgraphica och TØmtar & TrØll kan åstadkomma under en pub! Kom och njut av härlig stämning och en mysig kväll på en vanlig hederlig tisdagspub! <3

Onsdag 14 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Studienämnden FSN
| Ovvetryckning och F-Snapple!
Kom och häng med sektionens mysigaste nämnd FSN, tryck på din ovve och spela F-Snapple! Under denna kvällen håller studienämnden FSN ett mysigt häng och lära känna, utöver två exklusiva möjligheter: en alldeles ny och exklusiv ovvetryckning där ni kan trycka FSN:s stilrena träd på er ovve (att senare fästa märken på), och F-Snapple, en tävling med exklusiva märken som pris! Vi ses i Kons! Kom igen, det blir kul!
Det går bra att bara dyka upp men om man vill ha mat kan man anmäla sig här: https://forms.gle/DskgYgMv4UE3d9GMA.

Torsdag 15 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Programmeringsgruppen F.dev
(Undergrupp till kommunikationsnämnden Fcom)
| Kryptisk pusselkväll med F.dev!
Tyckte du Cyberföhsningen var kul? Är du en rutinerad programmerare, eller tvärtom n¨ågon som inte kan någonting? Oavsett vad är du välkommen till denna pusselkväll med F.dev! Ikväll får du samarbeta med andra närvarande för att lösa kluringar och lära känna F.devs olika projektgrupper, bland annat sektionens nya hemsida och Konsulatets ljud-och-ljus-system LASSE (Light and Sound Systems Engineering™). Kom och knäck kod eller bara häng med F.dev!
Det går bra att bara dyka upp men om man vill ha mat kan man anmäla sig här: https://forms.gle/pY5DKNdkEHGp5APQ9.

Fredag 16 september från kl. 17.23 i Konsulatet
Jämlikhetsnämnden JämN och den internationella nämnden FINT
| Mariokart-turnering (med öppen bar!)
Det är svårt att hitta trevligare eller finare umgänge än bland sektionens jämlikhetsnämnd JämN och internationella nämnd FINT. Ikväll tar vi denna princip till 200 CC när vi siktar på en mysig kväll späckad med trevligt sällskap! (Man kan hänga i 50 CC också, om man känner för det!) Kom om du vill ha trevligt sällskap, få en och annan ny vän, dricka något gott (alkfritt eller alkfullt, du väljer!) och ha det fint! Vi ses denna fredagskväll!

Det går bra att bara dyka upp men om man vill ha mat kan man anmäla sig här: https://forms.gle/uzJFdoy9HQBkXfGd7.

Lördag 17 september, först någonstans och sedan från kl. 18.00 i Gasquen, Nymble.
Alla nämnder! Arr. av Rekrytariatet.
| Avslutningsfest av Integrationsπrioden 2022
Lär känna din nya nämnd som du har gått med i under integrationsπrioden! Alla nämnder kommer att ha egna förhäng (*förfester) där du kan träffa alla andra nämnder som du vill engagera dig i. Det kommer info om allt detta under perioden, när du har gått med i en nämnd! Du väljer själv vilken du vill gå med i. Sedan är det avslutningsfest i Gasquen, Nymble dit alla nya engagerade ansluter sig för dryck, mat och häng!
Anmälan finns HÄR!