Väkommen till Terminal-torsdag med F.dev!

Vad är det?

Har du programeringsproblem du gärna får hjälp med? Blev du överraskad av mängden programmering i numme-projektet eller ska du sitta och koda och tröttnat på att sitta ensam framför skärmen?

Oavsett är du varmt välkommen till Terminal-torsdag! 😀

Nu på torsdag kommer vi i F.dev att sitta och programmera och hjälpa varandra och vi tänkte att det alltid är roligare ju fler man är. Tanken är att det bara är att dyka upp så kan man få hjälp mellan allt mellan himmel och jord när det kommer till programmering.


Hur är jag med?

Tid: Torsdag 4/2 kl. 18-20
Plats: Fysiksektionens discord (f.kth.se/discord)

Det är helt enkelt bara att dyka upp! Har du aldrig använt Discord förut så går det utmärkt att kolla in denna guide: https://support.discord.com/hc/sv/articles/360045138571-Beginner-s-Guide-to-Discord


Vilka är vi i F.dev?

F.dev är sektionens programeringsgrupp. Vi utvecklar alla möjliga sorters program och applikationer som har med sektionen att göra. Det kan vara allt ifrån roliga spel till rättighetssystem kopplat till Google och KTH. Just nu ligger vårt fokus på att utveckla en ny hemsida till sektionen. Det är ett arbete som sannolikt kommer pågå under hela året!

Bilden ovan är från ett av våra möten nu i veckan. Med på bilden har vi Hugo, Anton, Tuffs, Christoffer, Axel, Gustav, Frida och Morris och utanför bilden har vi Karl. Tillsammans utgör vi F.dev!

Varma hälsningar
Webmaster Christoffer och hela F.dev!