Va kul att du har hittat hit! Det betyder att du är intresserad av att engagera dig i klubbmästeriet fkm (eller kanske bara tryckt fel…). Hur som helst ska vi ta tillfället i akt och informera om hur DU kan engagera dig med oss.

Det finns mycket att göra inom fkm* och det enklaste sättet att engagera sig är att dyka upp och jobba nån pub eller fest! Då får man se och testa på lite allt möjligt av det man kan göra inom fkm*. Hur gör man då det? Om du hittar nåt evenemang som du skulle vilja hjälpa till med, kolla om det finns en anmälan för att jobba i eventet. Annars är det bara att säga till oss klubbisar antingen via vår facebooksida, via mejl eller bara hitta oss i Konsulatet. 

Utöver att jobba kan man också själv ha en bra idé på nått som man vill att vi ska göra. Det kan vara ett speciellt tema till en pub, en dryck som vi borde ta in eller nått annat kul! har du såna idéer? Skicka dem till oss!

Om du engagerar dig finns det inga krav på hur mycket man ska jobba eller vilka event man jobbar, men vi kommer registrera att du har jobbat. Det är mest för att vi ska veta vilka våra mest engagerade jobbare. För att visa ditt intresse eller bar uttrycka lite åsikter så kan du maila klubbmästarna på klubbmaster@f.kth.se