Engagera dig i Mottagningen

Mottagningen bygger helt och hållet på ett ideellt engagemang från fysiker på sektionen och det krävs en hel del folk. Över 100 personer är med varje år och gör dessa veckor så roliga som möjligt för nØllan.

Förutom Föhseriet och Fadderiet som valdes på SM i slutet av året så finns det huvudsakligen fyra olika kategorier av roller i mottagningen, första ansökningsperioden är slut men det är fortfarande inte för sent om du vill vara med under mottagningen! Ansökan till den populäraste rollen, nØllegruppsfadder, är fortfarande öppen! Om du undrar vad det innebär att vara nØllegruppsfadder, förutom att ha jättekul i två veckor, så finns en kort beskrivning nedan och en längre hittar du här: Ansvarsposter i Mottagningen 2018.

Det finns några poster till som man kan fortfarande kan söka, dessa hittar du längst ned på sidan.

Mottagningen har i år genomfört en del förändringar kring faddrar och deras ansvar. Mer information om det finns i dokumentet Förändring av faddrar 2018 och på Facebook.

Anmälan görs här

Fadder

En post vars namn innehåller ordet fadder är sådan att den postens arbete görs kring nØllan. Det gäller också att alla som vill hänga med nØllan och få information om aktiviteter som sker måste vara någon form av fadder. Det går såklart att kombinera andra poster med att vara fadder om man till exempel är arrangör av en fest men också vill hänga med nØllan så finns det inget som hindrar en från att vara både festarrangör och nØllegruppsfadder.

nØllegruppsfadder: Faddrar anslutna till en nØllegrupp med vilken de hänger och gör en del arbete för.

Mediafadder: Faddrar som fotar och filmar nØllans alla misstag under mottagningen.

 

Arrangörer och fixare

Alumnievent (1-3 st). Arrangerar någon form av event med Alumner, t.ex. ett mingel.

Gykelskola (1-3 st). Lär nØllan hur man gyklar.