Mottagningen innebär en mängd sätt för just ditt företag att komma i kontakt med studenter. Det här är de förslag vi har, men självklart skräddarsyr vi gärna något åt er om ni har andra idéer!
Orolig att råka betala alkohol åt studenter? Läs här om Mottagningen och alkohol.

Lunchföreläsning (45 minuter i rampljuset, då ni får presentera ert företag)
Programmerings-/dataaktivitet (Sponsra och syns i en datorskattjakt)
Annons i nØlleforce (tidning som skickas till alla nyantagna)
Väskor med logga (väskor till de nyantagna med Företagets och Sektionens logotyp)
Annonsering i Sektionslokalen (affisch)
Nyckelband till nØllesymbolen (nØllesymbolen bärs av de nyantagna under hela mottagningen)
Sponsra t-shirt (med er och vår logga)
Utdelning av profilprylar (pennor, block, USB-minne etc. med företagets logotyp på)
Fest/Gasque (nytta och nöje, sponsra en fest!)
Banquette (sponsra en finare fest)

Är ni intresserade, tveka inte att kontakta oss!

Anton Åkesson, ansvarig företagskontakt för mottagningen samt vice ordförande i Mottagningen.
Email: mottagningen@f.kth.se

Helmer Nylén, ordförande i Mottagningen.
Email: mottagningen@f.kth.se

Produktkatalog

Lunchföreläsning

Ni bjuder på lunch (ingår i priset) och får 45 minuter på er att presentera er på de sätt ni vill. Ett ypperligt tillfälle att berätta lite mer om ert företag och vad man som Teknisk Fysiker får jobba med hos er!

20 000 kr

Programmerings-/dataaktivitet

Under mottagningen deltar de nyantagna i en skattjakt med inslag av programmering, matte och kreativt tänkande. Passa på att visa upp er under skattjaktens avslutande aktivitet och prisutdelning. Deltagandet är flexibelt och möjlighet finns att skräddarsy efter era önskemål. Perfekt för att nå blivande IT-konsulter!

~8 000 kr beroende på utformning.

Annons i nØlleforce

nØlleforce är en specialutgåva av sektionstidningen Force (A5-format) som skickas till alla nyantagna. Den är deras första möte med Sektionen och Mottagningen vilket gör den till ett utmärkt tillfälle att väcka intresse för ert företag och visa att just ni är intresserade av Tekniska Fysiker!

2 000 kr/helsida, 1 500 kr/halvsida, 800 kr/kvartssida

Väskor med logga

Under uppropet delar vi ut väskor med företagets och sektionens logotyp på. Dessa syns väldigt bra över hela campus i drygt 6 månader innan det börjar trappa ner. Senast detta gjordes var 2010 och dessa syntes dagligen under flera år. Ni står för kostnaden för väskor och tryck (från ca 20 000) samt bidrar med er logotyp och får godkänna trycket, därefter står vi för resten!

5 000 kr + Kostnad för väskor och tryck

Annonsering i Sektionslokalen

Vi sätter upp affischer i sektionslokalen under mottagningsveckorna. Mycket tid spenderas i sektionslokalen och många bra minnen skapas där, en annons kommer synas och göra intryck!

1 500 kr

Nyckelband till nØllesymbolen

nØllesymbolen är en orange kåsa som de nyantagna har i ett band runt halsen. Detta gör att faddrar kan identifiera vilka som tillhör Teknisk Fysik och vilka som inte gör det. Med er företagslogotyp på bandet kommer de nya studenterna så väl som faddrar att exponeras för det gång på gång. Köps lämpligen som komplement till något annat deltagande, för att maximera exponeringen för ert företag!

4 000 kr

T-shirts till faddrar

Sponsra t-shirts till faddrar (ca 70) och få ett tryck ni väljer på ryggen. Brösttrycket är en av Mottagningens symboler. T-shirts från mottagningen syns dagligen i sektionslokalen flera år framåt.

2 000 kr + kostnad för t-shirts och tryck.

Utdelning av profilprylar

Som ny student finns det mycket man behöver, vi kan dela ut profilprylar från just ert företag till de nyantagna. Det kan handla om allt från pennor och block, USB-minnen, tuggummin eller vad ni har. Förena nytta med nytta och bjud nØllan på deras första anteckningsblock? Märken är uppskattat!

2 000 kr

Fest/Gasque

Det anordnas en del fester/gasquer under mottagningen, och dessa kan vara ett utmärkt tillfälle att få lite mer personlig och avslappnad kontakt med studenterna. Ni omnämns som sponsor för festen (sponsrar en av rätterna), får vara med på allt tryckt material och får ha 2 representanter på festen som kan mingla med studenterna. Fysiksektionen subventionerar inte alkohol och era sponsorpengar är inget undantag. Alkohol kommer dock att förekomma på festen under ordnade former.

5 000 kr/nØllegasquen

Banquette

En Banquette är en finare sittning med middag och dans till orkester, med klädkod högtidsdräkt. Ett ypperligt tillfälle att nå studenter under mer avslappnade former och personligen kunna rikta in sig på mer intresserade studenter. Den ordnas två Banquetter under mottagningen, en lite mindre i augusti och en lite större i november. Den i november är särskilt bra för att även komma i kontakt med äldre studenter som har eller snart ska ta examen.
Ni får 2 biljetter till festen, stå med på allt tryckt material, omnämns som sponsorer (sponsrar en av rätterna eller bandet) och får hålla en presentation på ca 4 minuter. Fysiksektionen subventionerar inte alkohol och era sponsorpengar är inget undantag. Alkohol kommer dock att förekomma på festen under ordnade former.

5 000 kr/nØllebanquetten, 7 500 kr/Vinterbanquetten

Mottagningen, alkohol och era pengar

Fysiksektionen är mycket måna om en sund alkoholkultur och att följa gällande lagstiftning. Alkohol förekommer i flera sammanhang men är alltid opt-in och de nyantagna som väljer att dricka betalar hela kostnaden för alkohol själva utöver ordinarie biljettpris. Detta gäller även faddrar och nykter serveringspersonal ser till att ingen överserveras. Pengar som vi får in via sponsring går således aldrig till alkohol vare sig till nyantagna eller faddrar, utan uteslutande till att förbättra mottagningen i övrigt. Detta innebär ofta att vi kan bjuda på mer och bättre mat men kan även innebära rekvisita till lekar och teatrala inslag.