Mottagningen innebär en mängd sätt för just ditt företag att komma i kontakt med studenter. Det här är de förslag vi har, men självklart skräddarsyr vi gärna något åt er om ni har andra idéer!

Lunchföreläsning (45 minuter i rampljuset, då ni får presentera ert företag)
Deltagande på näringslivskvällen
Mingeltillfälle i raster (bjud på fika i en rast och få tillfälle att mingla lite med de nyantagna)

Annons i nØlleforce (tidning som skickas till alla nyantagna)
Väskor med logga (väskor till de nyantagna med Företagets och Sektionens logotyp)
Annonsering i Sektionslokalen (affisch)
Nyckelband till nØllesymbolen (nØllesymbolen bärs av de nyantagna under hela mottagningen)
Utdelning av profilprylar (pennor, block, USB-minne etc. med företagets logotyp på)

Fest/Gasque (nytta och nöje, sponsra en fest!)
Banquette (sponsra en finare fest)

Är ni intresserade, tveka inte att kontakta oss!

Oscar Elling Johansson, ansvarig företagskontakt för mottagningen samt vice ordförande i mottagningen.
Email: mottagningen@f.kth.se

Dudu Xuechen Zuo, Mottagningens kontaktperson och ordförande i mottagningen.
Email: mottagningen@f.kth.se

Produktkatalog

Lunchföreläsning

Ni bjuder på lunch (ingår i priset) och får 45 minuter på er att presentera er på de sätt ni vill. Ett ypperligt tillfälle att berätta lite mer om ert företag och vad man som Teknisk Fysiker får jobba med hos er!

20 000 kr

 

Deltagande på näringslivskvällen

En eftermiddag/kväll då de nyantagna får möjlighet att träffa ett antal olika företag och se vilka möjliga yrkesval som väntar dem. Deltar ni i karriärskvällen får ni även plats i sektionstidningen.

20 000 kr

 

Mingeltillfälle i raster

För kortare tillfällen att få prata individuellt med studenter på ett lite mer personligt plan. Ni bjuder på fika eller hittar på något annat som fångar deras intresse. Priset gäller endast för platsen.

2 000 kr

 

Annons i nØlleforce

nØlleforce är en specialutgåva av sektionstidningen Force (A4-format) som skickas till alla nyantagna. Den är deras första möte med Sektionen och Mottagningen vilket gör den till ett utmärkt tillfälle att väcka intresse för ert företag och visa att just ni är intresserade av Tekniska Fysiker!

4 000 kr/helsida, 2 500 kr/halvsida, 1 500 kr/kvartssida

 

Väskor med logga

Under uppropet delar vi ut väskor med företagets och sektionens logotyp på. Dessa syns väldigt bra över hela campus i drygt 6 månader innan det börjar trappa ner. Senast detta gjordes var 2010 och dessa väskor syns fortfarande dagligen. Ni står för kostnaden för väskor och tryck (ca 20 000 kr) samt bidrar med er logotyp och får godkänna trycket, därefter står vi för resten!

5 000 kr + Kostnad för väskor och tryck

 

Annonsering i Sektionslokalen

Vi sätter upp affischer i sektionslokalen under mottagningsveckorna. Mycket tid spenderas i sektionslokalen och många bra minnen skapas där, en annons kommer synas och göra intryck!

2 000 kr

 

Nyckelband till nØllesymbolen

nØllesymbolen är en orange kåsa som de nyantagna har i ett band runt halsen. Detta göra att faddrar kan identifiera vilka som tillhört Teknisk Fysik och vilka som inte gör det. Med er företagslogotyp på bandet kommer de nya studenterna så väl som faddrar att exponeras för det gång på gång. Köps lämpligen som komplement till något annat deltagande, för att maximera exponeringen för ert företag!

8 000 kr

 

Utdelning av profilprylar

Som ny student finns det mycket man behöver, vi kan dela ut profilprylar från just ert företag till de nyantagna. Det kan handla om allt från pennor och block, USB-minnen, tuggummin eller vad ni har. Förena nytta med nytta och bjud nØllan på deras första anteckningsblock? Märken är uppskattat!

2 000 kr

 

Fest/Gasque

Det anordnas en del fester/gasquer under mottagningen, och dessa kan vara ett utmärkt tillfälle att få lite mer personlig och avslappnad kontakt med studenterna. Ni omnämns som sponsor för festen (sponsrar en av rätterna), får vara med på allt tryckt material och får ha 2 representanter på festen som kan mingla med studenterna.

4 000 kr/Välkomstgasquen, 5 000 kr/nØllegasquen

 

Banquette

En Banquette är en finare sittning med middag och dans till orkester, med klädkod högtidsdräkt. Ett ypperligt tillfälle att nå studenter under mer avslappnade former och personligen kunna rikta in sig på mer intresserade studenter. Den ordnas två Banquetter under mottagningen, en lite mindre i augusti och en lite större i november. Den i november är särskilt bra för att även komma i kontakt med äldre studenter som har eller snart ska ta examen.
Ni får 2 biljetter till festen, stå med på allt tryckt material, omnämns som sponsorer (sponsrar en av rätterna eller bandet) och får hålla en presentation på ca 4 minuter.

5 000 kr/nØllebanquetten, 7 500 kr/Ettans fest