Fysiksektionen bjuder in till årets version av vår största och finaste fest: Parallell-banquetten Ettans Fest!

Höstens banquette är, för de som inte är bekanta, en traditionstyngd tillställning där såväl alumner som studerande fysiker och nØllan samlas och tillsammans skapar en grandios fest för alla inblandade. Lördagen den 7e November slår vi upp alla Nymbles portar.

För att kunna erbjuda en banquette som känns trygg för gästerna och följer rekommendationerna, men samtidigt ger en storslagen upplevelse så kommer festen att hållas i flera parallella lokaler i Nymble. Varje sittning kommer vara en upplevelse i sig, som knyts ihop digitalt för att ge en grandios stämning. Det kommer bli en upplevelse utöver det vanliga! Varje lokal kommer att samla omkring 40 gäster, och ha egen serveringspersonal.

Antalet platser till festen är begränsat, och nØllan och jubilarer är prioriterade. Vill du som fysiker vara säker på att få ta del av denna fest kan du med fördel anmäla dig att jobba i serveringen här: f.kth.se/jobba-parallell

Anmälan till sittningen är nu öppen och du finner den på f.kth.se/ettans-fest.
Vi kommer att behöva betydligt mer serveringspersonal i år än tidigare pga det annorlunda upplägget, så om kan tänka dig att jobba under festen så skulle vi verkligen uppskatta det!

Har du några frågor om sittningen, upplägget eller de åtgärder och restriktioner vi har vidtagit är du välkommen att kontakta oss på ettans@f.kth.se.

Varmt välkomna önskar
Mikael Lyth, Teo Elmfeldt, Jonas Nylund
Arrangörer av Ettans Fest 2020