Bus eller godis?
Välkommen till Halloween-gasquen lördag 31 oktober! Denna gasque är endast för de som identifierar sig som tjejer och icke-binära. Följ med på en mysig sittning under höstens Halloween-anda och kom utklädd!
Här anmäler du dig till sittningen!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOStZBTYAwoenprnMzJ-6xuvZED2a7oHqcR6xDE4SR-c4Xgg/viewform

OBS! Med tanke på att det endast är tjejer och icke-binära som får sitta så uppmanas killar att jobba under gasquen! God stämning och god karma utlovas!
Identifierar du dig som kille? Här är länken till jobbformuläret! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexAtKb7tinHlf_tJhb_YuaeI6q4EW-zuhwRL7lBiwyNMmIVw/viewform

Under rådande COVID-19-omständigheter bör du stanna hemma om du känner dig sjuk, det är okej att backa närsomhelst vid symptom! Maila då adressen nedan! Vi kommer under sittningen att förhålla oss till FHM:s rekommendationer vilket gör att vi inte kommer servera alkohol samt inte släppa in fler än 50 personer. Vidare kommer n0llan prioriteras sittplats. I formuläret ska ni även ange vilket sällskap ni vill sitta med för att minimera smittspridningen.

Pris: ca 100kr, mer info när ni har fått plats.
Insläpp kl.18:30

Frågor och allmän kärlek skickas till Ojämns mail: bogdana@fysiksektionen.se (ojamn@f.kth.sem verkar inte funka för tillfället!)

Ses där!

Är du kille och vill jobba? Anmäl dig här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexAtKb7tinHlf_tJhb_YuaeI6q4EW-zuhwRL7lBiwyNMmIVw/viewform