Fyllnadsval!

På årets första sektionsmöte kommer framför allt fyllnadsval hållas för flera poster som ännu inte hittat sin rätta innehavare. Är du intresserad av att engagera dig i sektionen? Låter det lite läskigt men ändå spännande? Vad roligt! Information om poster finns att hitta i detta dokument och har du den minsta fundering kan du kontakta oss i Styrelsen (styret@f.kth.se) eller någon som haft posten tidigare.

Vill du kandidera? Klicka här, kandidera via mejl till Styrelsen eller dyk bara upp på mötet och kandidera där.

Vill du nominera en vän som du tror skulle passa till en post? Klicka här!

Information om mötet

Plats: Digitalt möte via Zoom och VoteIT.
Tid: Onsdag den 3:e februari, kl. 17:23.
Vilka: Alla medlemmar!


Det bjuds på mat!

Vill du ha gratis mat? Såklart du vill! För alla deltagare på SM1 bjuder vi på en valfri måltid (upp till 90kr)! Se följande länk för hur du gör för att få din mat betald: Så här får du gratis mat till SM1

Mmm, Pizza…!


Möteshandlingar

Mötesdokument listar vi nedanför.


Digitala mötesverktyg

Är du ej studerandemedlem, men vill ändå delta på sektionsmötet? Mejla styrelsen på styret@f.kth.se.

VoteIT

VoteIt är ett mötesverktyg som tillåter digital omröstning, talarlistor och möjlighet för alla medlemmar att lägga förslag och diskutera dessa. På sidan finns en dagordning där alla punkter som föreslås diskuteras under mötet står. Varje punkt har en beskrivning vad den innebär och där går det att se omröstningar som kommer att ske under mötet.

Du kommer få ett mejl till din KTH-mejl med inbjudan till mötet. Du uppmanas det att gå in och se att saker funkar redan innan mötet.

Zoom

Topic: Sektionsmöte 1
Time: Feb 3, 2021 05:23 PM Stockholm
https://kth-se.zoom.us/j/68687505474