Enligt beslut på SM1 2020 ska styrelsen ta fram en värdegrundspolicy inför SM3 i maj. En värdegrund som inte är förankrad är dock i stort sett värdelös, och därför kommer vi se till att ta in återkoppling från sektionen löpande. Nedan följer planen för projektet under våren.
Uppdatering: Första förslaget finns nu publicerat!

Tidsplan

23:e mars: kl. 17.30-19 via Zoom: https://kth-se.zoom.us/j/813227676
Möte kring struktur och innehåll. Alla är varmt välkomna att diskutera hur en värdegrund bör se ut och vad den bör innehålla. Förberedelser: Tänk igenom vilka värderingar som du tycker att Fysiksektionen borde stå bakom. Läs skisserna med strukturexempel för olika värdegrunder här.

Anteckningar och mötesupplägg finns här.

23:e mars – 2:a april
Styret bearbetar det som kommit in, både under workshopen och om du hör av dig på andra sätt med dina tankar och funderingar

5:e april
Styrelsen siktar på att publicera ett första utkast på en värdegrund för Fysiksektionen. Därefter går det bra att tycka till, kommentera, och göra sin åsikt hörd.
Uppdatering:
Nu finns ett färdigt förslag att läsa här!
Så hur gör du för att tycka till? Det finns några olika sätt, gärna i kombination!

Mitten av april
En till workshop där diskussionen kan fortsätta kring det konkreta förslaget som ligger

25:e april
Sista datumet för att tycka till innan vi färdigställer förslaget. Efter detta kommer vi inte kunna göra något med kommentarer som kommer in.

4:e maj
På SM3 lägger styrelsen fram sitt förslag. Har du åsikter så uppskattas varmt om dessa kommer in innan 25:e april, för att underlätta diskussionen på mötet. Är förstås också en sista chans att protestera om du inte håller med förslaget.

Hälsningar,
Styrelsen