Välkommen nØllan!

Byggnadsexteriör i Toronto, Kanada

[DENNA SIDA ÄR UNDER KONSTRUKTION OCH INNEHÅLLER FELAKTIG/INKOMPLETT INFORMATION]

Som vi har längtat efter att få träffa er! Det är vi som är det Fjädrande Fadderiet och vi, tillsammans med närmare hundra fantastiska faddrar, kommer att ta hand om er under mottagningen. Mottagningen är två händelserika veckor innan själva skolan början där ni får leka, lära er hitta på Campus, gå på föreläsningar, dansa och framför allt lära känna dem du kommer dela dina år med. Dessutom kommer du kunna damma av dina mattekunskaper och även gå på en och en annan fest!

Nästan allting som sker under mottagningen är helt frivilligt, kolla in [länk] så kan du se vad som inte är det. Vi hoppas dock att du kan vara med så mycket som möjligt, vi har planerat detta länge och försökt hitta på aktiviteter som passar alla! De flesta studenter på KTH brukar tycka att mottagningen är bland det roligaste under sin studietid.

Här på hemsidan kan du hitta den mesta informationen du kan behöva inför mottagningen! Du bör även fylla i nØlleenkäten [länk], med hjälp av den kan vi se till att mottagningen blir så bra som möjligt för alla. Om det är något mer som du undrar över är du varmt välkommen att maila oss på mottagningen@f.kth.se.

Den 10 augusti närmar sig, då vi äntligen får träffa er!

Harmoniska och studsande kramar, Fjädrande Fadderiet!