Om fadderiet

Flörtiga fadderiet består av fyra glada figurer: Ellen, Molly, Lukas och Eskil. De älskar allt relaterat till kärlek, hjärtan och romanser! Deras bästa vän är en tiger som kallas Ninni-Nils.

Flörtiga Ellen

Bild på Flörtiga Ellen

Flörtiga Ellen är Fadderiets tjusare. Legenden säger att hon är den enda pol alla ting attraheras till, men med siktet inställt på den rätta trotsar hon Newtons påhitt. Vägen till Ellens hjärta går genom magen, men carbonaran din kan du glumma, likaså smutskläder på bädden. Som man bäddar får man ligga, och att hänga med Ellen bäddar för skoj och äventyr. Bland kloka råd döljer sig fake news, men när du behöver henne som mest, då är Snellen alltid redo!


Flörtiga Molly

Bild på Flörtiga Molly

Flörtiga Molly är Fadderiets tuffing. Hon är en envis äventyrare från fysik med god fysik och tackar aldrig nej till en utmaning. Med glimten i ögat har hon alltid en fräckis till hands som får Fadderiet att rodna, och ryktet går att hon en gång fått självaste Överföhs att rycka på mungiporna. Under skalet gömmer sig en riktig mjukis och Molly finns alltid där om du behöver en axel att gråta mot. Eller en axel att dansa bredvid, för när tentorna är över är det hon som fixar fest. Molly lever livet i dur, och lämnar endast dansgolvet för att svepa en Powerking.


Flörtiga Eskil

Bild på Flörtiga Eskil

Flörtiga Eskil är Fadderiets energiknippe. En fysiker vars spänning laddar upp honom och alla omkring till fullt batteri (men tyvärr inga elektroniska tillhörigheter). Att träffa nya människor är något han älskar och vid partyn blir han bästis med alla fortare än man hinner bevisa Fermats lilla sats. Vid det laget har dessutom hälften fått höra hans (hosthost) suveräna (hosthost) raggningsrepliker. Enligt ryktet finns det inte en enda dålig bild av Eskil och när han inte minglar runt hittar du honom med dyrt vin och dyrare ost i Antibes kvällssol.


Flörtiga Lukas

Bild på Flörtiga Lukas

Flörtiga Lukas är Fadderiets storebror. Denna lustigkurre till matematiker har ett oändligt förråd av bra skämt och ännu bättre ordvitsar som han använder taktiskt för att rädda er från Fadderiets löjligheter. Du identiferar honom lättast som fadderisten med det breda leendet, men akta dig! Glädjen är smittsam. Det sägs att Lukas med enbart ett tecken kan få de mest negativa humören att bli positiva. Hur Lukas inte skäms ut av Fadderiets barnslighet är ett mysterium, men i hjärtat av Lukas hittar man någon som ser egenvärdet hos varendaste person och tar hand om de övriga fadderisterna som småsyskon.