nØllegrupperna

Under mottagningen kommer du att bli tilldelad en nØllegrupp som du kommer hänga extra mycket med! Här presenteras alla åtta nØllegrupper.


fikapaØs

Tycker du också att det bästa med arbetsdagen är fikapaØser? Är du den som tar den sista kakan? Är du kakmonster, fruktälskare eller chipsoman? Härligt!! Slå dig ner på vår picknickfilt och njut av ett glas jordgubbssaft i solen. ”För mycket socker” har vi aldrig hört talas om… Det är alltid läge för en fikapaØs! 🍪

LiftØff

Lystring, alla blivande fysiker, matematiker och astronauter! Bor ni på en planet, men skulle föredra en raket? Är ni trötta på den kalla Norden, och är sugna på att lämna jorden? Vill ni inte behöva klä er korrekt, utan skulle hellre rocka en rymddräkt? Då ser vi fram emot att välkomna er till en utomjordiskt rolig mottagning i vår stjärnmärkta nØllegrupp! Så spänn fast era säkerhetsbälten, sätt på er rymdhjälmen, och gör er redo för LiftØff!

MØØmindalen

Är du lika äventyrlig som Snusmumriken? Klok som Muminmamman eller modig som Lilla My? Som hattifnatt blir det mycket skoj och spratt! Häng med på de mysigaste mottagningsveckorna någonsin skådade i sann Mumin-anda. I mØØmindalen får alla plats!

DSVG 20.0

Är du också nöjd med allt som livet ger, eller kanske allting som du kring dig ser? Vill du gärna dricka något kallt medan du solar, gillar att ta en nap medan professorn svamlar om spolar, eller har en talang för att hitta extra sköna stolar? Då verkar du, precis som vi, tycka att DET SKA VA GÖTT!

SNØWRØLLER

Har du också försökt beställa Oboy i baren men fått gå hem besviken? Föredrar du att göra snöänglar i puder över leränglar i en park? Har du full koll på hur man håller tyngden på dalskidan? Då passar du in hos SNØWRØLLER som handen i skidhandsken! Dra på dig dina snyggaste snowjoggers och häng med oss på två veckor av episk (after)skidsemester!

RåttatØuille

Gillar du att röra runt i grytan, kokar du alltid ihop något nytt eller är du helt enkelt en stekare? Är du en råtta med skarpt smaksinne, passionerad kock med fem Michelinstjärnor, eller överkritisk mot dina vänners matlagning? Lägger du också hela CSN på ost och vin?
Då är vår gnagande goda mottagningsgrupp perfekt för dig! Oavsett om du är mus eller (frans-)man är du varmt välkommen till RåttatØuille! Så tvätta tassarna, dra på dig förklädet och upplev en mottagning med extra krydda! 🍲🐀

The FellØwship

Blivande fysiker, matematiker! nØllan! Vi ser i era ögon, samma rädsla som besatte oss under mottagningen. En dag må komma då nØllans mod lämnar dem, då de lämnar sig själva åt sitt öde och bryter alla band av brödraskap, men det är inte denna dag! En stund av vargar och spräckta sköldar när nØllans tidsålder är över, men det är inte denna dag! Denna dag möter vi KTH och mottagningen! Vid allt som vi håller kärt på denna goda jord, välkomnar vi er till KTH, mottagningen och ”The FellØwship”, nØllan av Fysiksektionen!

sØpranerna

Har du någonsin anat att du klär i pudrad peruk? Använder du webbläsaren Opera? I’ll make you an offer you can’t refuse: häng med i sØpranerna. Upplev all den dramatik, skönhet och kraft som bara opera och/eller Café Opera kan erbjuda. Bravissimo! Andiamo avanti! Ciao a tutti! Gabagool!