Bli kårmedlem

Bli kårmedlem här!

Fysiksektionen finns för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din studietid här på KTH. Tillsammans anordnar vi mottagningen för att nya studenter tidigt ska få en bra bild av hur livet som student på KTH kan vara. Utöver mottagningen arbetar vi hårt för att bibehålla och ständigt utveckla utbildningsnivån på KTH, skapa starkare näringslivskontakt och ett bredare studentliv. Kort och gott finns vi här för att dina år på KTH ska bli så bra som möjligt!

För att stödja vår verksamhet och kunna ta del av den i sin helhet behöver du bli medlem. Att bli medlem är enkelt. Fysiksektionen är en av 20 sektioner som utgör Tekniska Högskolans Studentkår (THS), så det enda du behöver göra är att bli medlem i THS. Om du läser teknisk fysik så blir du automatiskt medlem även i Fysiksektionen. Medlemsskapet kostar 330 kr, och du skaffar det enklast via THS hemsida här. Oavsett när du betalar så gäller medlemskapet för ett läsår, så bli medlem redan idag!

För ditt medlemskap får du allt som THS erbjuder, vilket bland annat inkluderar gratis inträde till tentapubarna, möjlighet att bo och köa i SSSB och ett stort antal rabatter och förmåner. Dessutom får du tillgång till allt som Fysiksektionen ordnar för din skull! Fysiksektionen ordnar mottagningen, studiebevakning, kontakter med näringslivet, tar hand om sektionslokalen och ger dig ett rikt studentliv med pubkvällar och många andra studiesociala aktiviteter.

Som medlem är det också roligt att engagera sig i sektionen, och vi har märkt att engagemang bland annat hjälper dig på följande tre viktiga områden: kontakter – du träffar nya vänner och coola människor som kan andra saker än du, och får kontakter som kan ta dig till väldigt oväntade och roliga verksamheter; karriär – de flesta företag värderar engagemang utanför studierna väldigt högt, eftersom det demonstrerar anställningsbarhet på ett sätt som kursbetyg inte gör, och att man har intressen för att sträcka sig utanför sitt eget trygga arbetsbord; personlig utveckling – högskolestudier ger personlig mognad, men det finns många sätt att växa på, oavsett om man skaffar sig ledarerfarenheter i ett större projekt, ordnar lunchföreläsningar eller står som entrévärd på en fest för 1500 gäster. Engagemang kostar inget annat än tid och energi, men ger så mycket mer tillbaka, oavsett om du är ute efter glädje för stunden, minnen för livet eller ett pumpat CV.

Passa på att bli medlem i THS och Fysiksektionen redan nu. Ordna ditt medlemskap redan idag!