Mottagningen är de två aktivitetsfyllda veckor i augusti samt de utspridda evenemang under höstterminen då de nyantagna studenterna vid Teknisk fysik och Teknisk matematik på KTH välkomnas till Fysiksektionen och skolan. Den innehåller allt från fester och studentikosa upptåg till matteundervisning och föreläsningar om studieteknik. Mottagningen ser till att de nyantagna får en så bra start på sina studier som möjligt.

Representerar du ett företag och är intresserad av att marknadsföra er under mottagningen? Hör av er till oss på mejladressen nedan!

Är det något du undrar, tveka inte att kontakta Mottagningen på mottagningen@f.kth.se.

Hälsningar, Mottagningen!

Så funkar mottagningen 2020

Hur gör du för att vara med? Vilka datum får man inte missa? När ligger de stora festerna? Vad är nytt och annorlunda i årets mottagning? Om detta är några frågor som du vill ha svar på så har vi samlat den viktigaste infon här

Och om du är nyfiken på hur schemat ser ut så är det här! Notera, att schemat kan komma att ändras.

Uppdaterad 18/5

Releasevideon!

Har du missat vilka som är årets nØllegrupper? Eller vem som är Fadderiets maskot? Ta en titt här för att se Mottagningens releasevideo:

Vilka är Mottagningen 2020?

Fadderiet

Fadderiet går under namnet

Fjädrande Fadderiet!

Och deras maskot är den Accelererande Boktsaren Bosse Gerard Lillie-Fnöll Fjordah The Harmonic Kangaroo!

Fadderiets logga!

Fadderiets märke!

(Försäljning av märken under våren kommer att ske i den mån det kan göras säkert. Annars ser vi fram emot att sälja märken i höst!)

Föhseriet

Föhseriet lever efter mottot

Fåtal förblir.

Föhseriets logga

Föhseriets märke

(Försäljning av märken under våren kommer att ske i den mån det kan göras säkert. Annars ser vi fram emot att sälja märken i höst!)