Mottagningen är de två aktivitetsfyllda veckor i augusti då de nyantagna studenterna vid teknisk fysik på KTH välkomnas till Fysiksektionen och skolan. Den innehåller allt från fester och studentikosa upptåg till matteundervisning och föreläsningar om studieteknik, och ser till att de nyantagna får en så bra start på sina studier som möjligt.

Förutom de nya studenterna engagerar mottagningen ett hundratal äldre fysikstuderande. Det finns väldigt många olika sätt att engagera sig på, allt engagemang uppmuntras! Exempel på saker som man kan göra är att vara förfadder, arrangera en fest eller att vara med i Räddningspatrullen. Detta är dock bara några få av alla sätt man kan vara med på. Nyfiken på att veta mer? Kolla här eller peta på oss i mottagningen!

Många anser att mottagningsveckorna hör till den absolut roligaste tiden på året, och vi hoppas att samtliga kommer att göra sitt allra bästa för att ge de nyantagna ett så varmt och minnesvärt välkomnande som möjligt!

Nu är det dags att börja söka till de olika posterna! Klicka här för att anmäla dig. Har du några frågor gällande rekryteringen? Kontakta oss i mottagningen!

Mottagningen arbetar i enlighet med de regler som har tagits fram gemensamt av alla KTHs mottagningsansvariga. Dessa säger bland annat att inga former av tvång eller alkoholhets får förekomma. Läs gärna själv igenom mottagningens regler.