Mottagningen är de två aktivitetsfyllda veckor i augusti då de nyantagna studenterna vid teknisk fysik på KTH välkomnas till Fysiksektionen och skolan. Den innehåller allt från fester och studentikosa upptåg till matteundervisning och föreläsningar om studieteknik, och ser till att de nyantagna får en så bra start på sina studier som möjligt.

Förutom de nya studenterna engagerar mottagningen ett hundratal äldre fysikstuderande. Det finns väldigt många olika sätt att engagera sig på, allt engagemang uppmuntras! Exempel på saker som man kan göra är att vara förfadder, arrangera en fest eller att vara med i Räddningspatrullen. Detta är dock bara några få av alla sätt man kan vara med på. Nyfiken på att veta mer? Kolla här eller peta på oss i mottagningen!

Många anser att mottagningsveckorna hör till den absolut roligaste tiden på året, och vi hoppas att samtliga kommer att göra sitt allra bästa för att ge de nyantagna ett så varmt och minnesvärt välkomnande som möjligt!

Mottagningen arbetar i enlighet med de regler som har tagits fram gemensamt av alla KTHs mottagningsansvariga. Dessa säger bland annat att inga former av tvång eller alkoholhets får förekomma. Läs gärna själv igenom mottagningens regler.

Mottagningen har nu tagit fram en plattform där man på ett enkelt sätt kan engagera sig så mycket eller lite som man vill under mottagningsveckorna – FadderPoolen 2017!

FadderPoolen 2017 är en FB grupp där förfaddrar, festansvariga och andra som behöver hjälp med något kopplat till mottagningen, lägger upp vad de behöver hjälp med och av hur många. Tanken är att ni som Poolare ska hitta vad som finns för kul att göra och signalera med en kommentar om ni kommer att vara med i raddningen, utförandet eller lekandet. Lekandet är en mycket seriös aktivitet under mottagningen.

Det kommer att införas ett poängsystem så att alla faddrar kan delta i en givande tävling om vem som är den största polaren. Märken kommer också att delas ut till de som deltar aktivt i Fadder-polen.

Klicka här för att gå med i gruppen redan nu. Mer information kommer inom kort.