Hej! Vad kul att du vill engagera dig i Fysiksektionen!

Den största delen av vårat arbete sker genom våra nämnder och arbetsutskott och det är främst till dem du ska vända dig till om du känner att du vill göra något med sektionen. I nämnderna kan man göra allt från att jobba en pub med Klubbmästeriet, till att organisera en kanottur i skärgården med Aktivitetsnämnden.

Många av nämnderna har egna Facebookgrupper, där den mesta av kommunikationen sker, så se till att gå med i dem (var inte rädd! :)) om du vill hänga med i vad som händer. 

Om du känner dig osäker över vilken nämnd du ska kontakta så kan du alltid höra av dig till styret@f.kth.se för stora som små saker!

 

Aktivitetsnämnden

Arrangera filmkvällar, friluftsutflykter, eller varför inte kuppa och ta över KTH-hallen med sektionen en torsdagskväll.

Här är Aktivitetsnämndens facebookgrupp!

Klubbmästeriet, fkm*

Hjälp till på en tisdagspub, eller varför inte arrangera en pub själv med ett par kompisar? Genom klubbmästeriet får du också jobba på fester, exempelvis det beryktade Nubbedraget, och i gengäld får du gå på den galna internfesten, eller gå på andra mästeriers fester som fkm*-marsalk!

Här är Klubbmästeriet fkm*s facebookgrupp!

Fysikalen

Fysikalen är Fysiksektionens spex, här kan du hjälpa till med att ställa upp ännu en utgåva av spexet genom de olika spexgrupperna. Exempel är orkester, manus, kostym, dans, PR, dekor, Fest & mys, och många fler!

Här är Fysikalens facebookgrupp!

Fysikrumskommittén

Fysikrumskommittén, eller ännu vanligare, FRum, är sektionens lokalnämnd. Det är de som ser till att sektionslokalen Konsulatet ser någorlunda ren ut, och sköter godisskåpet i lokalen.

Hos FRum är det enklast att hjälpa till om man plockar undan efter sig, eller varför städar lite extra när man känner att man har tid.

Kommunikationsnämnden

Den nystartade Kommunikationsnämnden ansvarar för bland annat PR för sektionsevenemang, profilsaker (hoodies, märken etc), sektionenstidningen Force, och den här hemsidan!

Peta på kommunikation@f.kth.se om du vill hjälpa till!

Mottagningen

Mottagningen är ansvariga för sektionens årliga mottagning av nya studenter till Teknisk Fysik. Man kan varje år under våren (~mars) ansöka om att bli förfadder, fadder, festarrangör, eller andra roller under mottagningen.

För att hålla koll på senaste nytt från Mottagningen så kan du gilla deras facebooksida.

Näringslivsutskottet

Fysiks Näringslivsutskott, FN, sköter nästan all sektionens kontakt med näringslivet. Kom i kontakt med nämnden via naringsliv@f.kth.se om du är intresserad i att utöka sektionens kontaktnät med näringslivet!

Här är FNs facebooksida!

Studienämnden

Fysiks Studienämnd, FSN, är den delen av sektionen som förvaltar medlemmarnas studieliv. Genom FSN kan du bli årskursrepresentant, eller kursnämnd, och höja kvalitén på din kurs när du går den!

Skriv upp dig på resurslistan, eller kontakta studienämndsordförande (sno@f.kth.se) om du är intresserad!

 

Jämlikhetsnämnden

Fysiks Jämlikhetsnämnd, JämN, arbetar med jämlikhetsfrågor inom sektionen. De möjliggör för diskussioner kring mångfald och likabehandling och stödjer KTH:s och THS arbete på området.

Om du har några frågor eller idéer så hör gärna av dig till ordförande (ojamn@f.kth.se)!

 

Övrigt

Fortfarande inte tillfredsställd? Om du ännu inte har hittat något kul att göra, så kan du ju alltid komma på något helt själv. Hör då av dig till styret@f.kth.se så hjälper vi dig!