The Force

The Force är Fysiks sektionstidning. Tidningen innehåller allt det som olika fysiker vill dela med sig av till andra fysiker; och även en del innehåll som fysiker har glädje av att få.

Skriv upp dig på The Force mejllista

Om du är intresserad av att få information kring att skriva i, eller på annat sätt delta i skapandet av, The Force så bör du skriva upp dig på mejllistan här: the-force/mejllista.

Det är mycket fritt vad du väljer att bidra med; det kan vara allt från en artikel, mer eller mindre seriös, till pyssel i form av korsord eller liknande. Om du tycker om grafisk design så finns det ett ständigt behov av din hjälp med allt från tidningarnas omslag till deras sättning, som görs i InDesign.

Äldre nummer i digitalt format

Här nedan kan du läsa ett par äldre nummer från 2020 digitalt. I framtiden hoppas vi att alla nummer ska gå att finna här.

Julforce 2020

Hohoho! Julforce 2020 kan du bläddra i nedan!


The Force – nu på “nätet”!

… -.- — – – -.. .- –. … ..-. — .-. -.-. .
The Force anropar Fysiksektionen! Väntan är kommen till en ända. The Force har efter mycket hårt slit och en hel del arbete gått i mål med arbetet att göra årets första tidning. Med buller och bong släpper vi ett lite extravagant nummer – Skottdagsforce! Mannen i klippet är en av många saker som kommer att återfinnas i det rykande färska nummer som finns att tillgå nedanför! Mycket nöje!

Skicka in en artikel eller idé

Det går bra att bidra till The Force även om du inte står med på mejllistan. Skicka in en färdig artikel, en rolig idé eller något däremellan till redaktor@f.kth.se.