Företag, klicka här!

Om Näringslivsnämnden FN

Fysiksektionens Näringslivsnämnd, FN, arbetar för att du som fysiker ska kunna lära känna dina eventuella framtida arbetsgivare. Vi anordnar arbetsmarknadsdagen, lunchföreläsningar, pubar, annonsering och annat som gör att studenter och företag får bättre kontakt med varandra. Näringslivsutskottet är bron mellan studie- och arbetslivet.

Vill du ta del av jobberbjudanden, företagsbesök och stipendier från företag som söker studenter som läser teknisk fysik eller teknisk matematik? Anmäl dig då till vår maillista!

Vill du hjälpa till och jobba med näringslivsfrågor på Fysiksektionen? I så fall är vi mycket intresserade av ditt engagemang. Sektionsengagemang är ett utmärkt sätt att hitta nya vänner och lära sig nya färdigheter, men det är också något som många arbetsgivare värderar högt vid rekrytering. Vill du engagera dig i Näringslivsnämnden så kan du anmäla dig då i formuläret nedanför. Har du några frågor eller funderingar? Skicka gärna mejl till fnordf@f.kth.se

Om Fusion

Den 25 januari 2022 har Fysiksektionen vår arbetsmarknadsdag, Fusion! Fusion är en mässa för studenter på Teknisk Fysik och Teknisk Matematik. På mässan kommer ni studenter få chansen att presentera er för företag och lära er mer om deras verksamhet och arbetsmöjligheter såsom sommarjobb och exjobb.

Engagera dig