Kommunikationsnämnden

Om Kommunikationsnämnden Fcom

Fysiksektionens Kommunikationsnämnd, även kallad Fcom, arbetar med att stödja sektionen inom allt som är kommunikationsrelaterat. Vår huvuduppgift är att upprätthålla sektionens kommunikationskanaler, och se till att dessa används på rätt sätt. Dessutom är vi ansvariga för att utveckla sektionens IT-resurser, producera och publicera sektionstidningen Force, och ta fram och sälja profilsaker. Vi hjälper också gärna till med diverse kommunikationsrelaterade saker, så som grafisk design, fotografi, och mejlutskick. Hör gärna av dig till kommunikationsnämnden på kommunikation@f.kth.se om du eller din nämnd vill ha hjälp med någonting.

Delnämnderna

Fcom består av tre stycken delnämnder

F-Art:

Sektionens Designgrupp. Läs mer här!

F-Art logga

F.dev:

Sektionens Programmeringsgrupp. Läs mer här!

F.dev logga

The Force:

Sektionens Tidning. Läs mer här!

The Force logga

Prylar:

Fcom ansvarar också för många av sektionens prylar. Läs mer här!

Engagera dig

Har du varit intresserad av att engagera dig i Fysiksektionen, men känt att tiden inte riktigt räcker till? Då erbjuder Fcom ett ypperligt tillfälle att prova på att vara sektionsaktiv utan att binda sig vid något ansvar. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå med, så länge du är intresserad av att lära dig!

Som medlem i Fcom finns det en otrolig variation bland sakerna du kan göra, från foto och design till skrivande och programmering. Dessutom är du alltid välkommen att delta på nämndens möten, och att vara med i någon av nämndens undergrupper; Designgruppen FArt, Force-redaktionen och programmeringsgruppen F.dev.