Embedded Systems Meet-up!

Love ASIC/FPGA? We do too! And we would like to show you how much. Also, talk about your opportunities and future at Ericsson and how you can join us, both as master thesis students, and for a full time position after your graduation! When: 17th of October 2018 Time: 17:30-20:00 Where: Torshamnsgatan 21, Kista Sign up: http://bit.ly/EricssonESEvent Join us for an

JämN-fika den 10:e oktober

JämlikhetsNämnden bjuder in till ett diskussionsfika den 10:e oktober kl 15:15. Fikat kommer att hållas i Konsulatets soffa och självklart bjuds det på något att dricka och något sött att tugga på. Temat för eftermiddagen är Kulturkrock. Vem och vad går det bra att skämta om och var går gränsen mellan skoj, satir och skada? Välkomna!

Stipendieutlysning från Greenmatch

Greenmatch utlyser två stipendier som riktar sig till universitetsstudenter från alla studieinriktningar. Beloppet per stipendium är 5000 kronor. Greenmatch tror på en hållbar utveckling och vill ge sitt stöd i den mån vi kan. De utlyser därför stipend till två universitetsstudenter som visar intresse för något av följande: Ekologisk hållbarhet (GreenMatchs stipendium) Intresse för företagande och entreprenörskap (Expertvalets stipendium) Stipendierna

Lunchseminarium i KTH Entre

Det anordnas lunchseminarier för studenter i KTH Entrée. Här presenteras den forskning som försegår runt om på campus, och som många studenter kanske inte vet om. Både forskare från KTH och talare från andra företag och institutioner kommer och presenterar det de håller på med. Nivån är populärvetenskaplig så att alla, oavsett läsår, ska kunna tycka att det är givande.

Lär mer

Welcome to the Berlin Weekend 2018!

Join us for an action-packed weekend in Europe’s startup hub, Berlin. Experience first-hand how McKinsey serves the fast growing tech industry, through live problem-solving sessions with some of Europe’s leading startups, presentations by McKinsey alumni and a tour through our Digital Labs Experience Center. We welcome both (Swedish) bachelor’s and master’s degrees in any discipline to apply to this event.

The Physics Chapter Master Reception 2018

Welcome to your master programme and to the Physics Chapter! To introduce you to us, and most importantly to your fellow students, the Physics Chapter organises for the first time ever the Master Reception for all students starting the master programmes in Applied and Computational Mathematics, Engineering Physics, Mathematics, and Nuclear Energy Engineering. On this page you will find information

Studenthälsans kurser hösten 18

Under hösten kommer Studenthälsan ha kurser inom följande teman: Att tala inför andra Fyra torsdager. Första tillfälle 8 november kl. 15:15-17:00. Att hantera tentastress Tre onsdager. Första tillfälle 3 oktober kl. 15:15-17:00. Alla kurser kommer äga rum i Avonovas lokaler, Sergels torg 12, Stockholm. För mer information, se Studenthälsans hemsida.