Hej och varmt välkommen till fkm*!

fkm* står för Fysiks klubbmästeri och det är vi som ansvarar för och organiserar de flesta festligheterna inom sektionen. Oavsett om du vill jobba eller gå på våra evenemang så är du varmt välkommen till oss.

För att kunna hålla sektionsevenemang rekryteras så kallade “fkm*are” några gånger per år, exempelvis efter julen och efter sommaren. fkm*are är benämningen på nästan alla som jobbar på fkm*s evenemang och det är ett jättekul sätt att lära känna nya människor, lära sig om barverksamhet och hur en anordnar evenemang, engagera sig i sektionslivet med mera!

Vill du bli fkm*are kan du höra av dig till klubbmästarna via mail, mattermost eller slack. Anmälan för att jobba under P4 kommer ut i början av mars!

Hälsningar
Klubbmästarna 2023
Niklas, Linn och Lukas


Vill du veta mer?

Intresserad av vad som försiggår inom fkm* och vad alla de olika begreppen betyder? Snoka runt lite på våra undersidor. Där hittar du kommande evenemang, vilka vi är, hur DU kan engagera dig och annat smått och gott.

Kontakt

Maila oss på klubbmaster@f.kth.se. Glöm inte heller att följa vår facebooksida, Fysiks klubbmästeri för att få uppdaterad information!

Händelser