En hälsning från de nyvalda klubbmästarna!

Hej sektionen!

Nu är sektionsvalet avgjort och det är vi (Christoffer, Linnea och Julia) som kommer vara nästa års Klubbmästare! Vi är supertaggade och hoppas ni är det också! Redan nu börjar arbetet inför nästa år och vi letar efter dig som är taggad på att hjälpa oss.

Just nu söker vi 7 st Minimästare

Sexmästare (2 st):

Som sexmästare är det du som ser till att det finns mat på våra sittningar och gasquer. Inför och under sittningen är det du som planerar meny och ser till att det lagas mat, samt att den serveras rätt. Under sittningar fungerar du som arbetsledare i köket, och kommer att jobba tätt tillsammans med serveringspersonalen. Du ska kunna ge tips och inspiration till arrangörer av pubar och gasquer om vilken typ av mat man kan laga, samt hur man lagar denna på bäst sätt. Detta är en post för dig som är intresserad av matlagning, samt tycker om att jobba med andra i köket.

Barmästare (2 st):

Som barmästare är det du som ansvarar för dryckessortimentet i baren och klubbmästeriet. Du planerar och hanterar inköp av alkohol såväl som alkoholfri dryck, och ser till att det alltid finns tillräckligt för sittningar och pubar. Du arbetar kontinuerligt med att utveckla sortimentet genom att våga testa nya spännande produkter, men också genom att vara lyhörd för vad sektionmedlemmarna efterfrågar. Du kommer att stå i baren, och ansvara för andra som jobbar där. Detta är en post för dig som är intresserad av att utforska drycker och smaker, samt fortsätta utveckla sektionens utbud.

Serveringsmästare (2 st):

Som serveringsmästare är det du som ser till att sittningar och gasquer organiseras på bästa sätt. Du ansvarar för att lokalen, dekoren och dukningen ser ut som de ska, samt att detta förbereds i god tid. Under sittningen är du arbetsledare utifrån ett körschema som du skapat, och det är du som vet när saker kommer att ske under kvällen. För att koordinera allt detta jobbar du tätt med toastmasters/arrangörer, serveringspersonal, samt köket. Detta är en post för dig som gillar att leda projekt, och dessutom tycker om dekor och planering.

PR-mästare (1 st):

Som PR-mästare är det du som ser till att klubbmästeriet framstår i sina bästa dagar. Du ansvarar för att alla event annonseras på rätt sätt, att sociala medier är uppdaterade, samt att hemsidan innehåller rätt information. Under sittningar ska du se till att någon i personalen fotar eventet. När det ska beställas märken är det dig man vänder sig till, och ibland är du med och designar. För att fkm* ska synas är du även ansvarig för att beställa merch, såsom t-shirts och hoodies. Detta är en post för dig som tycker om att vara kreativ och arbeta för hur klubbmästeriet syns utåt.

Sök Minimästare senast 24/12: här!

 

Bli fkm*:are

Som fkm*are är det du som är en av klubbmästeriets största tillgångar. Du jobbar på en del sittningar, med allt från mat och servering till bar, samt hjälper till med annat som behövs. Detta kan vara att åka och handla, dekorera, eller hjälpa till under pubar. Framförallt är du en del i gänget, och är naturligt en del av allt spännande som händer i klubbmästeriet, både event och interna tillställningar. Detta är en post för dig som gärna vill vara med och jobba i fkm*, med lite mer åtaganden och engagemang men samtidigt inte ha någon ansvarspost.

Intresseanmäl dig till fkm*:are här! (ej bindande)

 

To be or not to be fkm*:are? That’s not even a question 😉

Kram från Klubbisarna 2019
Christoffer, Linnea och Juliafkm* 2018

fkm* utläses fkm stjärna, vilket står för Fysiks klubbmästeri. Vad stjärnan betyder just i år bestämmer klubbmästarna och 2016 utläses stjärnan som: dricka bör man annars dör man.

fkm* arrangerar fester för Fysiksektionen, såsom tentapubar, tisdagspubar och det beryktade Nubbedraget. Den senaste är en av två marskalksittning som fkm* arrangerar som medlemmar i andra mästerier  får gå på, detta är en del av ett sammarbete mellan Stockholms klubbmästerier som kallas Klubbmästarrådet (KMR).

fkm* leds av tre klubbmästare. Alla som vill får vara med och hjälpa fkm* i sitt arbete, och när du jobbar med fkm* tituleras du fkm*:are eller marskalk. Klubbmästarna tillsätter också ett antal personer på interna förtoendeposter, dessa personer kallas minimästare. Som medlem i fkm* får du gå på andra klubbmästeriers marskalksittningar och fkm*:s egna internfester.

Har du några frågor kring fkm*? Kontakta klubbisarna personligen eller maila oss på klubbmaster@f.kth.se.

Vilka är vi i fkm*?

Anton Finnson
Ordförande för fkm*
F-16

Gustav “Legulas” Gybäck
Vice ordförande för fkm*
F-15

Aron Norén
Ekonomiskt ansvarig i fkm*
F-16