Vi är Fysiks klubbmästeri, förkortat fkm*, och det är vi som fixar de flesta festligheterna inom sektionen. Oavsett om du vill gå på våra evenemang eller jobba inom fkm* så är du varmt välkommen till oss. Håll utkik på vår facebooksida för att se våra kommande evenemang!


Våra event

Varje tisdag och vissa fredagar har fkm* pub där du kan unna dig svalkande öl, cider, drinkar eller alkoholfria alternativ, tillsammans med campus kanske bästa mat till en billig peng. Från klockan 17:23 öppnar vi Konsulatet och håller igång så länge gäster och personal är nöjda. Tisdagspubarna brukar generellt vara lite mysigare medan fredagspubarna har mer drag.

Utöver pubar håller vi även fyra Tentagasquer under året, i slutet av varje tentaperiod. Platserna brukar gå åt snabbt så se till att vara redo vid biljettsläpp för att få biljett! Andra större event vi ordnar årligen är Nubbedraget, Gör-det-själv-gasquen, nØllepubrundan och Valborgspubrundan.


Vilka är vi?

Klubbmästare

Katja Borelius
Ordförande fkm*
Sam Houghton
Vice ordförande fkm*
Emil Wiktorsson
Kassör fkm*

Klubbisarna ansvarar för fkm* och hit kan du vända dig med allt från om du behöver hjälp under ett evenemang eller har en kul idé på tema!


Minimästare

Barmästare

Är du sugen på en speciell drink efter plugget? Våra kunniga barmästare har stenkoll!

Pär Anderheim
Felix Bergström
Hanna Pontén
Sexmästare

Dessa mästare i köket har alltid en allergivänlig rätt i rockärmen!

Hugo Chow
Julia Svensk
Carl Svensson
PR-mästare

Cheferna över en av fkm*s största dragkrafter: MÄRKEN!

Mathilda Häggbrink
Signe Stjernstoft
Pynth- och synthmästare

Vill du önska din favoritlåt på en pub? Flörta med PoS-mästarna!

Lowe Blomstedt
Zofia Lukasiewicz

Engagera dig som fkm*are!

För att få ihop fkm*s alla event behövs fler än 13 par händer. Som fkm*:are kan du skriva upp dig på att jobba under pubar, sittningar och andra event. Då finns det möjlighet att jobba med alla olika minimästare, från att stå i baren till att hänga upp girlanger. Våra fkm*are är verkligen en del av gänget och kan delta på interna event och häng, bland annat vår FETA internfest i slutet av terminen!

Rekryteringen av fkm*are brukar ske i början av terminerna men det går utmärkt att höra av dig till oss om du är sugen på att jobba ett event! Utöver att jobba kanske du har bra idé på nått som du vill att vi ska göra, exempelvis ett speciellt tema till en pub, en dryck som vi borde ta in eller nåt annat kul. Skicka då gärna in dem till oss!

Här kommer bilder på några av våra kära fkm*are:

Kontakt

Maila oss på klubbmaster@f.kth.se. Glöm inte heller att följa vår facebooksida, Fysiks klubbmästeri för att få uppdaterad information!