Nominera och sök till fysikalens stab!

Hej (blivande?) fysikalare!

Nu går det inte bara att själv söka till staben, man kan även nominera andra! Så om ni vet någon som hade passat perfekt men kanske själv inte vågat söka ännu är det här en perfekt möjlighet att uppmuntra dem till att söka! Formuläret hittar ni här.

Vill ni själva ingå i staben men har glömt skicka in en anmälan så frukta inte, här hittar ni ansökningsformuläret. Och om man är intresserad av en post men lite osäker så kan man läsa mer här men det gå också jättebra att kontakta någon som haft posten tidigare eller oss i stabsledningen. Tänk även på att det går att söka en post tillsammans med någon annan. Det är också fullt möjligt att söka en ansvarspost till en grupp man själv inte deltagit i tidigare. Eftersom fysikalen har produktionsår varannat år är det många som inte kunnat vara med i grupperna, tex för att de varit upptagna med annat eller ännu inte blivit en del av fysiksektionen, som ändå hade passat utmärkt i staben. Så låt inte det hindra er från att söka och nominera!

29/1 kommer vi börja tillsätta så sök helst innan dess för att inte riskera att missa trevliga stabsmöten och stabshäng!

/stabsledningen