Gå med i fysikalen!

Hej Fysikalare!

Ser du också fram emot produktionen 2025? Glöm då inte att söka till en (eller flera?) av fysikalens grupper! Redan i vår finns det saker att se fram emot så gå med redan nu! Här får ni information om hur man ansöker om att gå med i Fysikalen men även lite om tre av vårens event; releaspuben, skattkammarön och halvquetten! 

För att gå med i en grupp fyller man i intresseformuläret här, om man inte har ett KTH-id är det viktigt att man även fyller i formuläret för externa (finns också länkat i det andra formuläret). Notera att vissa grupper har auditions i augusti så trots att man blir tillagd i gruppen nu är det inte säkert att man kommer få en roll. 

Vi håller även på att rekrytera en stab, ansökan till alla ännu inte tillsatta stabsposter finner ni här och det går även bra att nominera någon. Ni kan läsa mer om posterna här.

I vår finns mycket att se fram emot, absolut inte minst halvquetten! Halvquetten kommer bli Fysikalens finsittning och ska vara ett mellanting mellan gasque och banquette, man skulle kunna säga halvvägs till en banquette. Den är för alla fysikalare, nya som gamla, och kommer troligtvis äga rum 27e april. Det är en nyskapad sittning som vi hoppas kommer bli en återkommande tradition de vårar det inte är någon föreställning. Ansökan är också öppen för ansvarsposer till halvquetten (samma formulär som det länkat i intresseanmälan) och vid frågor kan man kontakta Eskil Nyberg på halvquetten.fysikalen@fysiksektionen.se

Lite närmare i tid har vi releaspuben! 20e februari kl 19 i konsulatet kommer temat till fysikalen 2025 tillkännages, det vill ni inte missa! Det kommer gå att köpa billig mat, drinkar och kanske till och med delta i en tävling. 


Ännu lite närmare i tid har vi Skattkammarön! Vi kommer gemensamt att lyssna på radioteatern i konsulatet den 17e februari med starttid kl 15. Det kommer gå att köpa middag till billigt pris men då får man gärna föranmäla sig här. Popcorn bjuder vi på och finns ett rykte om att skattkammaröns märke är till försäljning.

Allt väl och må ert spexande gå bra!

/stabsledningen 2024-2025