Sök till THS Kårfullmäktige 22/23

Vill du representera medlemmarna i de viktiga besluten som tas inom THS? Är du intresserad av att lära dig mer om organisationsstyrning? Vill du få ett nätverk som sträcker sig till alla THS sektioner?

SÖK TILL THS KÅRFULLMÄKTIGE SENAST 27 MARS!

Om rollen
Kårfullmäktige är THS högsta beslutande organ med representanter från alla sektioner. Där tas beslut om vad THS ska göra och hur den årliga omsättningen ska användas. Kårfullmäktige väljer också THS ledning i form av Kårpresidium och Kårstyrelse. Som en del av Kårfullmäktige är du
en viktig del av kårens demokratiska styre.

Oavsett tidigare erfarenheter får du här möjligheten att utveckla dina färdigheter inomorganisationsstyrning. Eftersom Kårfullmäktige består av representanter från alla sektioner får du
också möjligheten att utvidga ditt nätverk när ni tillsammans arbetar för att representera alla
medlemmar.

Det finstilta
Den formella mandatperioden är 2022-07-01 till 2023-06-30 och uppdraget förväntas ta ca 5 timmar per månad. Handlingar skickas ut i förväg inför varje möte.

Ansökan
Ansökningsperioden är mellan 2022-03-11 och 2022-03-27. Kandidera genom att fylla i formuläret. Du är välkommen att bifoga en text med en beskrivning av din kandidatur samt en bild.

Din kandidatur blir synlig för THS medlemmar under valperioden som sträcker sig mellan 2022-04-04 och 2022-04-17. Glöm inte att rösta själv! Du kommer att bli kontinuerligt uppdaterad när valprocessen går in i nya skeden samt när resultatet är färdigställt.

Frågor
Du är varmt välkommen att höra av dig till valgeneral@ths.kth.se.