Nu öppnar ansökan till mottagningens andra rekryteringsomgång

Nu öppnar ansökan till mottagningens andra rekryteringsomgång!

All information nås på denna länk.

Var med i mottagningen 2024! De kommande tre veckorna har du chansen att söka till fadder, matberedare och en mängd andra mindre poster i mottagningen! Mottagningen är något av det roligaste du kan göra den här sommaren, så vad väntar du på? Var med i mottagningen 2024!

Ansökan är öppen från och med idag till och med 23.59 den 5e april. Ansökan till fadder och matberedare är öppen lite längre än så, t.o.m. den 1a maj. Mer information om ansökningen och alla poster finns i ett dokument som är länkat från hemsidan!

Sök sök sök! Vi är så taggade på att ha dig med i mottagningen!

Fett-coola kramar,
Föhseriet MMXXIV och Fett-coola Fadderiet
ÖF, TF, $F, Fett-coola Fredrika, Fett-coola Signe, Fett-coola Nessim och Fett-coola Sverker