Biljettsläpp till Fysikalens finfest — Halvquetten!

Biljettsläpp till Fysikalens finfest — Halvquetten!

Kära sektionsmedlem,

Varmt varmt välkommen till tidernas spexigaste finfest: Fysikalens Halvquette. Festen sker lördag den 27e april och det hade varit en ära ifall du ville delta! Det spelar ingen roll varken du har spexat förut eller ens varit på en finfest förut — du är välkommen oavsett vad. ❤️

Anmälan når du här.

Om du vill ära oss med din närvaro anmäler du dig senast onsdag 10 april.

Vadå “Halvquetten”?

Halvquetten är Fysikalens finfest — ett tillfälle för Fysikalare, sektionsmedlemmar och andra spexglada att fröjdas i spexets glamor. Festen är Halv, ty den sker hälften så ofta som Ettans fest (vartannat år) och den är hälften så fin (dock fortfarande fin). Det går bra att ha ett tramsigare gyckel, att bära en gammal skådiskostym eller att på ett annat sätt anspela på temat.

Årets fest kommer att ha temat Société féodale, inspirerat av medeltidens monarkier och klassamhälle, med charm, kungligheter och förhoppningsvis ingen revolution. Som simpel sektionsmedlem är man såklart en del av pöbeln… undrar om det förblir så tills sittningens slut? Du får gärna komma i en utklädnad som passar din enkla station. Har du inget medeltida därhemma fungerar kostym, frack, långklänning eller en gammal skådis-kostym också mycket bra.

Om det låter som någonting som du skulle tycka vore kul så är du så så välkommen!

Njut av spexets härlighet tillsammans med oss på årets Halvquette.

Spexiga hälsningar,
Fysikalens stabsledning och Halvquettens arrangör
genom mig, @eskilny