KTH Innovation

[English below]

Vill du ta din idé till nästa nivå? KTH Innovation letar efter 15 nya team som vill spendera ett år i förinkubatorprogrammet! Under ett år får du kontorsplats på campus, extra stöd och workshops, och kommer in i en kreativ community som växer och utvecklas tillsammans. Ansök innan 23.59 den 29 september: https://www.kth.se/om/innovation/program-extra-stod/forinkubator-program

@kthinnovation on Facebook, Instagram, Linkedin and Twitter

Do you want to take your idea to the next level? KTH Innovation is looking for 15 new teams to spend a year developing their ideas in the KTH Innovation pre-incubator program. You get office space on Campus, weekly workshops to develop your idea and a place in our supportive community. Apply by 29 September: www.kth.se/preincubator