Sektionslokalsflytt

[English below]
Som studenter eller sektionsmedlemmar har ni säker redan nåtts av informationen om att THS tillsammans med KTH har börjat se över en sektionslokalsflytt på campus. Det innebär att vår sektionslokal Konsulatet kan komma att flyttas. Mer information om flytten finns på THS hemsida: https://ths.kth.se/sv/chapter-hall-move. Med anledning av flytten vill vi i Fysiksektionens styrelse samla in alla era åsikter för att sedan kunna föra dem vidare till THS och ha som underlag i det vidare arbetet om flytten. Vi vill höra tankarna hos alla, både de som vistas i Konsulatet och de som inte gör det.

Nästa onsdag, den 6 oktober från 17.23 i Konsulatet (Brinellvägen 89) kommer det därför att hållas ett öppet möte för alla som vill komma, för att diskutera vad vi tycker om en flytt. Vi vill gärna ha er där. Vi har också satt ihop ett formulär där vi ber er berätta vad ni tycker: https://forms.gle/xhzPDDysukmBSryWA
Det går alltid bra att kontakta oss i styrelsen om du har några frågor, funderingar eller åsikter på styret@f.kth.se.
Hoppas att vi ses då!
/StyrelsenAs students or chapter members you’ve likely recieved information about a potential chapter hall move being reviewed by THS and KTH. It means our chapter hall, Konsulatet, could potentially move. More info on the move on THS’ website: https://ths.kth.se/en/chapter-hall-move. The Physics Chapter board wants to hear your opinion on this matter, to get a good idea of where we as a chapter stand on this issue. We want thoughts from everyone, even if you don’t hang out in Konsulatet very often.

Next wednesday, october 6:th at 17:23 in Konsulatet (Brinellvägen 89), we’ll hold an open meeting to discuss the potential move and its consequences. This meeting will probably be held in swedish. However, if you only speak English and want to attend, please let us know, and we’ll figure it out. We’ve also put together a survey where you can tell us what you think: https://forms.gle/YVT4KpcthmBfXM827

As always, please contact the Board at styret@f.kth.se if you have any questions or concerns, or want to lift your opinions.

/The Chapter Board