Bli fkm*are 2022!

Nu öppnar anmälan att bli fkm*are!

Nästan alla som jobbar på Klubbmästeriets pubar och gasquer är just det: fkm*are! Utan våra fina fkm*are hade Klubbmästeriets arbete varit helt omöjligt – för fkm*arna utgör den absolut största delen av nämnden. Eftersom fkm*are inte är en specifik ansvarspost ger det en möjligheten att pröva på många olika delar av Klubbmästeriet, utan att behöva vara engagerad utanför själva evenemangen!

Som fkm*are kommer du få lära dig allt om hur det är att arbeta pub och större event! Detta är också hur du får möjligheten att jobba på Sektionens absolut mest mytomsprungna evenemang, som Nubbedraget och Gör-Det-Själv gasquen! För att inte tala om den legendariska internfesten… Det krävs inte någon förkunskap att gå med – så det är ett utmärkt sätt att börja engagera sig i sektionen som helhet!

I år håller vi på att undersöka möjligheten för extra engagerade fkm*are att ta ett större ansvar, exempelvis genom att få anordna en helt egen pub med Klubbmästeriets stöd! Om detta verkar intressant för dig kommer mer information om detta efter anmälan!

Vill du bli fkm*are: anmäl dig på denna länk!

https://forms.gle/3LC9snnhEyjZatUm6

Anmälan är öppen nu, och stänger 1:e februari! Missa inte denna chans att gå med!

Rosa kramar!

/Erik, Olle, Ludvig