Fysikalen 2025: Earhart

Fysikalen 2025: Earhart

Tack till alla som närvarade på Fysikalens releasepub i förrgår! Förhoppningsvis hade ni lika roligt när ni försökte lista ut temat som vi hade när vi läste det för första gången. Och nu kan vi alla gemensamt längta till Fysikalen 2025: Earhart!

För er som missade pubens drama kommer här en snabbsammanfattning:
Två år efter Amelia Earharts mystiska försvinnande beger sig en spretig grupp ut i Australiens vildmark på jakt efter svar. Vad hände? Vart tog hon vägen? Är hon ens vid liv? Och vad har emukriget med allt det här att göra? Den spänningslystna societetsdamen Dorothy Binney leder en räddningspatrull bestående av en förkrossad flygplanskonstruktör, en vindflöjel till politiker, en markbunden veteran och en vilddjursimporterande vildmarksexpert på ett äventyr fyllt med politiska intriger, snokande journalister och, enligt somliga, alldeles för många emuer.

Vill ni veta mer, har ni här Fysikalens intresseanmälan. Annars får ni vänta otåligt på föreställningarna nästa vår!

Spexiga hälsningar!
:fysikalengubbar_triangel:

PS. Passande nog uttalas det “AIR-heart”. Ok, bye!