Integruari 2022 – Integrationsperioden i februari!

Vad är Integruari?

Integruari är en period under 10:e till 19:e februari då alla Fysiksektionens nämnder håller i ett evenemang, antingen själva eller tillsammans med en annan nämnd. Gemensamt för alla event är att alla är välkomna!

Är du redan delaktig i en nämnd, funderar på att engagera dig eller vill hänga med nämndaktiva och testa på vad sektionen gör? Oavsett är detta ett utmärkt tillfälle! Följ snögubbens väg i kartan ovanför för att få en översikt av denna fullpackade period.

Vad händer under Integruari?

Massvis! Nedan följer en mer detaljerad beskrivning dag för dag. Varje nämnd kan också lägga upp egen information, kolla under “nämnder” på den här hemsidan eller på deras Facebookgrupper. Vissa event och rekryteringssidor är länkade under respektive event!

Torsdag 10 februari från 17:23
Lokalnämnden FRum, Aktivitetsnämnden FAN
Syjunta, spelkväll och ovveförsäljning!
Inled Integruari starkt med att pynta din overall med FRum och spela sällskapsspel för FAN! Om du inte har en ovve kommer Fcom att vara här och sälja både ovvar och märken.

Fredag 11 februari från 17:23
Mottagningen
Fredagspub
Sugen på att söka en post i mottagningen eller bara sugen på att äta och dricka gott? Kom på fredagspub med mottagningen! Klicka här för att läsa mer om mottagningens poster och ansökan!

Lördag 12 februari från 16:00 (prel.)
Jublet och Jubileumsfysikalen
Designstuga och filmkväll/middag med Jubileumsfysikalen och Jublet
Först en designstuga med jubileumsfysikalen för att ta fram deras märke! Sedan en filmkväll och middag med Jublet som sköter firandet av 90-års jubileet för teknisk fysik!

Måndag 14 februari från 17:23
Jämlikhetsnämnden JämN och Internationella nämnden FINT
Mariokart
Spela Mariokart med JämN och FINT!

Tisdag 15 februari från 17:23
Näringslivsnämnden FN och Klubbmästeriet fkm*
Start-up tisdagspub
Facebook-event här. Du tilldelas ett fiktivt scenario i framtiden utifrån vilket du och ditt team ska få pitcha en start up-idé till potentiella investerare, inga förkunskaper krävs!

Onsdag 16 februari från 17:23
Hela sektionen
Sektionsmöte (SM)
Det vankas första sektionsmötet för 2022! Alla medlemmar är välkomna att komma och diskutera och besluta om Fysiksektionens framtid. Gratis middag för matanmälda!

Torsdag 17 februari från 17:23
Kommunikationsnämnden Fcom (FArt, F.dev, The Force)
Något för alla – com!
Fcoms tre delar har alla aktiviteter och är öppna för nya medlemmar! Intresserad av…
…design och formgivning? Den nystartade designgruppen FArt ska få en logga, kom och spåna, rita och prata om FArts framtid!
…att lysa upp konsulatet? Lär dig om F.devs aktiva projekt och spåna fram nya projektidéer!
…att skriva och göra dig hörd? Kom och skriv en insändare i sektionstidningen The Force!
Klicka här om du är sugen på att engagera dig i Fcom!

Fredag 18 februari från 17:23
Studienämnden FSN
Häng med FSN! Lek, middag och film
Kom och träffa Fysiksektionens studienämnd! Något för dig som är intresserad av att påverka KTH och vår utbildning,. eller som är sugen på att få middag och kolla på film!

Lördag 19 februari från 19:00
Alla
Avslutningsgasque!
Integruari avslutas med buller och bång genom en avslutande gasque på lördagen! Alla är välkomna att anmäla sig, men de som deltagit under något evenemang under Integruari kommer att priortieras. Anmälan kommer!