Välkommen på Ettans Fest: Convivium unus, 2021 års uppsättning av den fantastiska stora banquetten som varje år arrangeras på Fysiksektionen!

Dimman har lagt sig över perrongen. Förväntansfulla resenärer från världens alla hörn kollar frenetiskt på sina armbandsur. Långt bort hörs det dova ljudet av ett tåghorn, det är snart dags för avgång…

Ettans Fest är Fysiksektionens största och finaste banquette. Här når mottagningen sitt crescendo under en fullspäckad kväll med nØllespex, en utsökt trerätters, uråldriga traditioner och mycket mer! Sittningen samlar allt från nØllan och studerande F-teknologer till jubilerande seniorer. Detta kommer bli en magisk kväll du inte vill missa. Anmäl dig till sittningen nedan. Sista anmälningsdag är torsdag den 9:e september.

Biljetter för sittande: https://f.kth.se/ettans-fest

Eventuella gyckel skall anmälas i förväg till våra toastmasters Frida och Nicole på toast.ettans@f.kth.se.

För att göra denna sittning möjlig behöver vi F-teknologer som kan hjälpa till med att hålla i sittningen. Utöver vår stora tacksamhet får du som jobbare uppleva och vara en del av skapandet av denna grandiosa kväll och får på köpet massa mat och uppmuntran. Du kan anmäla dig till att jobba på länken nedan. Observera att jobbaranmälan riktar sig mot F-teknologer – som nØllan rekommenderas du istället anmäla dig till att gå på sittningen.

Anmälan till att jobba: https://f.kth.se/jobba-ettans

Varmt välkomna till Ettans fest – Convivium unus!