Vi har några poster på THS som inte blev fyllda och ansökan fick förlängas. Nu på lördag den 4:e december är det sista ansökningsdag och vi saknar fortfarande kandidater till vissa av postern och tar all hjälp vi kan få!
Om ni har möjlighet att sprida det här i era kanaler under dagarna hade vi varit oerhört tacksamma. Jag bifogar det materialet vi har och korta små texter för de olika positionerna. Använd det som det passar er bäst och finns det inte utrymme för det på grund av den korta framförhållningen är det helt förståeligt! 

THS Managemet – Head of Educational Affairs
Are you passionate about education? Do you think KTH has the best educations in the world? Or do you want to make them better? Do you want a chance to influence THS’s activities and ensure that the students’ voices are heard? Apply for Head of Educational Affairs!

THS Managemet – THS Studiemiljöansvarig
Students’ health and existence, THS’s chapters and promoting the student life at KTH. Is this something you are passionate about? Apply and be he very first THS Studiemiljöansvarig! ‘

THS Managemet – Event Manager
Do you want to plan events for up to 1800 guests? Book stars to play on stage in Nymble? Do you want to make Nymble the largest and most diverse student union building in the world? Apply for Event Manager!

To apply: https://ths.kth.se/en/general/apply-ths