Bli FArtHållare i Fcom 2022

Vad betyder det?

FArt (FysikArt) är ett frö till Fysiksektionens nya designgrupp! En grupp där en kan vara med och träffas lite då och då för att skapa grejer, prata om sektionens grafiska profil, äta fika och kanske lära sig något nytt om Adobe!

FArtHållare är en ny post, någon som är med i Kommunikationsnämnden Fcom och är lite extra drivande i sånt som har med att rita, skissa och formgiva att göra (eller i att få andra att göra det). FartHållaren kommer tillsammans med Fcoms ordförande att sätta fart i FArt och se till att det är enkelt och roligt att bidra till sektionens design och utstrålning.

En perfekt roll för dig som tycker det är roligt att skapa märken, tröjor och grafisk design, här finns massa möjligheter att bestämma själv vad du ska hålla på med och att förverkliga dumma och roliga idéer!

Tveka inte att söka, även om du inte varit med i Fcom tidigare. Det kommer gå grymt bra.

LÄS MER HÄR:

Ansökan stänger 23:59 söndag 30 januari och görs här:

Det går bra att kontakta Evelina Stenseth som senast satt som profilansvarig (2020) om du undrar något om rollen, även om den nu kommer att se annorlunda ut.

Har du några frågor, vill du prata om FArt/Fcom eller om livet i största allmänhet? Tveka inte att höra av dig till kommordf@f.kth.se eller Björn Thiberg på Slack.

TL;DR:
Info om rollen
Ansökan