AFTERSKI @ LA FYSIK DOUCE

Välkommen in i värmen på KTH:s högsta altitud (40 m.ö.h.)! Efter en lång dag i backarna på Campus Valhallavägen (eller godtyckligt temporärt campus i Jämtland) förtjänar du att knäppa upp pjäxorna och koppla av på La Fysik Douce – det bästa Stockholm har att erbjuda när det kommer till afterski.

OBS! Hos oss gäller sittande servering och du beställer vid bordet. För att komma in krävs legitimation och giltigt vaccinpass – var redo att visa dessa vid insläpp.
Som vanligt gäller sektionsmedlem och +1.

ENGLISH:
Buckle up your ski boots and relax at KTH’s highest-altitude pub! Come hang out with us in the warm Konsulatet – the best after-ski in Stockholm – after a long day of trudging up and down the pistes of campus. Ski-in ski-out, in theory!

NOTE: Due to current restrictions, you are required to sit at your table during your stay. You will order and be served at the table. Entry requires ID and valid proof of vaccination – be ready to show these at the entrance. Guests who are not members of the physics chapter must be +1 to a member.

Facebook event link: https://fb.me/e/3jzNXVx63