Hej (fysikalenintresserade) sektionsmeddlemmar!
Vi söker nu personer att ingå i staben! Staben är ledningen för fysikalen och många av posterna i staben innebär ett ansvar över en grupp i fysikalen. Man kan läsa om alla poster här och de som ännu inte är tillsatta är orkesterchef, körchef, danschef, teknikchef, ljud- och ljuschef, inspelningschef/bildproducent, sminkchef, PR-chef och eventuellt turnéchef. Vi förstår hur det bara kliar i fingrarna på er att söka allt så in och fyll i formuläret här. Det går även att söka en post tillsammans med någon annan! Efter den 29/1 kommer vi börja tillsätta folk så sök innan dess för att optimera era chanser att få rollen! Mandatperioden är till och med 2025 så är ett tvåårigt uppdrag vilket innebär massa tid med fysikalen, er eventuella grupp och övriga staben! Många mysiga stabshäng väntar. Om ni har några frågor så når ni oss på fysikalen@f.kth.se . Hoppas vi får ha med just dig i staben!
/stabsledningen