FUSION – Fysiksektionens

Civilingenjörsutbildningen Teknisk Fysik har fokus på matematik, fysik och datalogi. Eleverna utvecklar en analytisk problemlösningsförmåga som gör dem attraktiva inom många olika branscher. Genom de 14 olika masterprogram som studenterna kan välja, utvecklar de specialistkunskaper inom till exempel programmering, hållfasthetslära eller finansiell matematik.

Den 24 januari 2019 anordnar vi FUSION 2019 – en mässa för KTH:s vassaste studenter, och vi undrar nu om ni vill delta på arbetsmarknadsdagen, eller på annat sätt stötta verksamheten och komma i kontakt med studenter från Teknisk Fysik. På mässan får ni tillfälle att presentera er för hungriga studenter som söker jobb, ex-jobb, sommarjobb och inspiration. Dagen avslutas med en studentsittning där ni har möjlighet att mingla och umgås med studenterna.

Utställarna på mässan kommer främst att vara företag som efterfrågats av fysikstudenterna, därmed kommer majoriteten av besökarna vara fysikstudenter, men studenter från KTH:s andra program kommer även att vara välkomna. Utöver detta kommer möjlighet finnas att arrangera andra näringslivsaktiviteter under en period i anknytning till mässdagen. Lunchföreläsningar, studiebesök och kvällsmingel är exempel på aktiviteter som är framgångsrika. Det finns även stort utrymme för er att komma med önskemål om hur ni vill att utformningen av aktiviteterna skall se ut. Vi kommer göra allt vi kan för att mässan ska bli så attraktiv som möjligt för just er. Om ni är intresserade kommer vi gärna med förslag på upplägg vi tror skulle passa er, och tillsammans kan vi sedan skräddarsy ett upplägg som passar era individuella önskemål.

Missa inte denna unika möjlighet att komma i kontakt med Sveriges duktigaste studenter inom matematik, fysik och datalogi!

Vid anmälning av intresse eller frågor runt mässan maila plfusion@f.kth.se.