Är du intresserad av programmering? Sugen på att ta dig an ett stort projekt tillsammans med andra i sektionen? Då letar vi efter dig!

F.dev, sektionens programmerings-gäng, jobbar febrilt på det ambitiösa projektet att skriva en ny hemsida till sektionen. Nu söker vi dig som tycker det verkar spännande och roligt. Utöver det öppnar vi även för dig som har en grym idé på ett kul projekt och vill komma in och leda det.

För att du ska kunna klura ut om detta är något för dig så har vi sammanställt en massa bra information! I dokumentet nedan besvarar vi mer specifikt vad åtagandet innebär och vad vi kan komma och förvänta oss av varandra. Dessutom har vi skapat ett intresseformulär som du bör fylla i för att visa intresse!

Länk till dokumentet: Om F.dev.
Länk till formuläret: Intresseformulär.

Vill du ställa frågor till oss eller bara veta mer? Dyk antingen upp ikväll då det är Kattis-kväll på Discord (f.kth.se/discord) eller på söndag kl. 19 när vi kommer ha en introkväll där vi berättar mer om hemside-projektet och hur du kan vara med.

Hoppas vi ses! Hälsningar,

Christoffer, Frida, Tufva, Jacob, Hugo, Marve, David, Rickard och Gustav