På terminens första sektionsmöte kommer vi välja valberedning och rösträknare inför höstens förtidsval, revidera budgeten, rösta om vi ska åka till Åre, besluta om vi verkligen ska ändra valsystemet och så klart rösta om alla projektförslag som n∅llan lagt fram under mottagningen! Pimpa bilen? Hela KTH bakar? Lånecyklar? Brädspelsupprustning av konsulatet? Var med och bestäm hur vi gör! Mötet planeras att hållas fysiskt i konsulatet men med möjlighet att delta digitalt via zoom.

Om man är med fysiskt i kons vill det finnas mat i form av pizza, så glöm inte att matanmäl er!

Information om mötet

Plats: Konsulatet – Brinellvägen 89, eller digitalt via Zoom.
Tid: Torsdag den 23:e september, kl. 17:23.
Zoom-länk: https://kth-se.zoom.us/j/63283106608
Matanmälan: https://forms.gle/jSdi1H8pkxZSeDTy6
Vilka: Alla medlemmar!


Möteshandlingar


Digitala mötesverktyg

Är du ej studerandemedlem, men vill ändå delta på sektionsmötet? Mejla styrelsen på styret@f.kth.se.

VoteIT

VoteIt är ett mötesverktyg som tillåter digital omröstning, talarlistor och möjlighet för alla medlemmar att lägga förslag och diskutera dessa. På sidan finns en dagordning där alla punkter som föreslås diskuteras under mötet står. Varje punkt har en beskrivning vad den innebär och där går det att se omröstningar som kommer att ske under mötet.

Du kommer få ett mejl till din KTH-mejl med inbjudan till mötet. Du uppmanas det att gå in och se att saker funkar redan innan mötet