Sök Valberedning!

Nu är hösten igång igen, och det betyder att förtidsvalet närmar sig med stora steg. Men innan nya förtroendevalda kan väljas behöver vi dig! Du som kanske är ny till sektionen och vill lära dig mer, eller du som redan gjort mycket men vill göra mer. Alla kan söka posten som valberedning! 

På SM4 på torsdagen den 23 september söks valberedning och rösträknare till årets förtidsval! Att vara valberedning är ett kul och givande uppdrag som man kan ta på sig oavsett tidigare erfarenhet! Som valberedning ansvar man för att organisera och administrera sektionens förtidsval, det vill säga sköter reklam, kandidatutfrågning och allt annat som hör till sektionsvalet. Det söks 4 personer till valberedningen!

Du som sitter i valberedningen kan fortfarande söka en post i förtidsvalet men som rösträknare får du inte ställa upp i valet. 

Kandidera till posterna kan du göra på SM, hoppas att vi ses där!