nØllepubrundan 2021!

Onsdag 29:e september kl 17.00 i Konsulatet, Brinellvägen 89, 114 28 Stockholm

Den 29 september går årets n0llepubrunda av stapeln och då är det dags för er nykläckta studenter att bekanta sig med diverse skrymslen. Ta din chans att samla märken och besöka alla sektionspubar på campus. Denna onsdag slår fkm* upp Konsulatets dörrar för framförallt de nya studenterna som anlänt på campus! Insläpp på denna pub kommer att fungera som på de andra under nØllepubrundan, genom att det kommer att delas ut band – din biljett in under kvällen. Mer specifik information till F-nØllan hittar ni i FØ på Facebook!

Vi kommer att vara redo med massvis av Promilleacceleratorer, Schrödingers-shots samt ha ett DANSGOLV för första gången på länge! Se till att du är redo och att du följer FHM:s restriktioner, det vill säga stanna hemma ifall du har covid-19 symptom! TAGGA NØLLEPUBBRUNDA!! B)