Fullmaktsröstning!

Hejsan sektionen!

Nu har röstperioden varit öppen ett tag, och vi vill såklart påminna om att rösta ifall du inte gjort det än! Måndag är sista dagen, och vi kommer som tidigare sitta i Konsulatet under lunchen (12 till 13 minst). Om du vet av dig att du inte har röstat, och inte har möjlighet att göra det på måndag heller, så finns möjligheten att rösta genom fullmaktsröstning!

Vad är det? Jo, det går helt enkelt ut på att du frågar någon som har möjlighet att ta sig till kons att rösta åt dig. För att låta någon annan rösta åt dig är det enda du behöver göra att skicka ett mail till valberedningen på valberedning@f.kth.se med följande information:

Namnet (för- och efternamn) på dig och personen du vill ska rösta åt dig

Personnummer för den som röstar åt dig

Bifogad bild på ditt ID-kort, pass eller dylikt

Annat är att den som representerar dig även ska vara medlem i fysiksektionen!

Här är en mall för ett sådant mail:

”Hej älskade valberedningen, jag (FÖRNAMN EFTERNAMN) låter FÖRNAMN EFTERNAMN, personnummer 123456-7890, rösta åt mig i förtidsvalet. [BIFOGAD BILD]”.

Simma lugnt! /Valberedningen