Cryptoholics.com bjuder in studenter från universitet och högskolor baserade i USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Indien, Spanien, Argentina, Brasilien, Danmark, Finland, Norge och Sverige till att ansöka om vårt årliga stipendium värt 500 dollar per år. Stipendiet erbjuds studenter som skriver en kandidat- eller masteruppsats, eller studerar utomlands. Ansökanperiod är från 30 April till 31 Oktober varje år.

Cryptoholics är en jämförelseplattform för kryptovalutor och kryptobörser som ägs av CN DIGITAL AB. 2022 började vi erbjuda ett stipendium med avsikten att bredda den branschgemensamma kunskapen kring blockchain, kryptovalutor, ekonomi, och privatekonomi. Vi tror på att blockchain (blockkedjeteknik) och kryptovalutor kommer att hjälpa till att lösa riktiga problem, och akademiska världen är en del av denna utveckling.

Vi strävar ständigt efter att leverera sammanhållet och expertbaserat innehåll som är lätt att förstå. För att utöka vårt bidrag vill vi stödja de studenter som är intresserade av att skriva ett examensarbete ekonomiskt. Alla studenter, oavsett universitet eller land (begränsat till de ovan nämnda) kan ansöka.

Cryptoholics årliga stipendium: $500, ansökan öppen 30 april – 31 oktober.

Hur ansöker jag?

Process för att ansöka

För att ansöka om stipendiet, se först till att du uppfyller kraven som anges ovan. Vi sorterar automatiskt bort alla ansökningar som inte uppfyller dessa krav. Sista ansökningsdag är den 31 oktober, men urvalet av kandidater görs från och med den 30 april. Vi tar endast emot ansökningar gjorda via vårt externa formulär som du hittar här (klicka här) .

Hur urvalet görs

Tillsammans med experter kopplade till Cryptoholics.com görs ett urval av alla ansökningar under november månad, samma år som ansökan görs. Beslutet kan inte överklagas. Innan betalning sker krävs bevis på studier. Vinnare och avhandling kan publiceras på Cryptoholics.com med godkännande från studenten.

Du kan läsa mer om Cryptoholics och stipendiet här.